• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Kush do të ishit nëse do të vendosnit të ndiqni atë që ju djeg shpirtin?! A mund të duroni që të mos e provoni kurrë?

Irini

Kontributor
LV
0

E vetmja pasuri qe kemi, eshte rruga qe hapi shpirti per mu ndje gjalle.
Disa njerez jetojne jeten qe zgjodhen.
E disa tjere jeten qe i detyruan.

Mendoni se ata qe ndjekin rrugen e shpirtit jane perjetesisht te lumtur?
Apo sa e arrijne, fashitet gjithcka?
Mendoni se ata qe nuk jetuan ashtu sikur ndjene, jane me te pa lumtur se ata qe menduan se lumturia ishte aty ku shkuan?!
Apo sikur thone : sa here arrin dicka, e lë dhe kerkon dicka tjeter.

Une them: mjer ata qe kthejne koken nje dite dhe shohin "asgje"

Cila eshte rruga e shpirtit sipas teje ?

Une filozofin time e kam kshu. Ska lidhje cfar pune bej ose rruget qe kam zgjidhur ne kte labirth. Rendesi ka qe te jem vetvetja dhe te bej ate qe un mendoj qe eshte e drejt. Kur jetoj me shpirt dhe me ndergjegje te paster nuk behem pishmend edhe neqoftse rruga qe une zgjodha nuk me coj ne maj ku un doja.

E vetmja pasuri qe kemi, eshte rruga qe hapi shpirti per mu ndje gjalle.
Disa njerez jetojne jeten qe zgjodhen.
E disa tjere jeten qe i detyruan.

Mendoni se ata qe ndjekin rrugen e shpirtit jane perjetesisht te lumtur?
Apo sa e arrijne, fashitet gjithcka?
Mendoni se ata qe nuk jetuan ashtu sikur ndjene, jane me te pa lumtur se ata qe menduan se lumturia ishte aty ku shkuan?!
Apo sikur thone : sa here arrin dicka, e lë dhe kerkon dicka tjeter.

Une them: mjer ata qe kthejne koken nje dite dhe shohin "asgje"

Si mundet shpirti dikujt qe beri nje zgjedhje te detyruar, te ndihet i gjall? Nje rruge le te themi plot gjemba, ku te gjakoset shpirti dhe te rendohet fryma.

Edhe pse e dim, asgje nuk zgjat pergjithmone. Çdo rruge ka nje fillim dhe nje fund. I mire, i keq por e ka nje fund. Ato qe mbeten jane kujtimet, qe shpesh here me rrjedhen e jetes veniten.

Tafmarqarlleku ka qen dhe do jet gjithmon nje pjate e preferuar per barkpangopurit, ndaj nqs nuk gjehet ajo paqja me veten, zor se do gjehet dhe lumturia.

Back
Lartë