Jo jam cun i mil ??Se mos na del ti mor ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jo jam cun i mil ??Se mos na del ti mor ?
qyqjaaaaa dalin tr palarat miii hahahahahhahahahahaPo e hap nje tem te till po dua te rreshtohen emrat ashtu qe ti klikojn rehat te gjitha te nxjerin inatin ?
Si beb je sy mos marc ?Jo jam cun i mil ??
Pusho ti mi ?qyqjaaaaa dalin tr palarat miii hahahahahhahahahaha
dhe ksero elenikaa???????
Mbylle se hangre ban hahahahahaRri mire se do te demaskoj ?
po ska femer qe kilikonn hahahahahahhah se del qe e ka passssssPusho ti mi ?
He pra e shef hahahahahaSi beb je sy mos marc ?
Hajt te ju nxerim ato te mshefurat kush si tek neper pv pse qysh shka lyp shka thot ne lidhe me pushtetin apo shtetin etj etj hnmmn????po ska femer qe kilikonn hahahahahahhah se del qe e ka passssss
Ku me ke gjetur more ?@Mignonne me kete nick te kam gjuajtur. Me bere nostalgjik tani. ?
Mos trego qe jemi qift i fshehte. HmmmmmHajt te ju nxerim ato te mshefurat kush si tek neper pv pse qysh shka lyp shka thot ne lidhe me pushtetin apo shtetin etj etj hnmmn????
???????po u hap tema r hamoshrit me te madh hahahahahhah ndahen e nga keto qe kan kap????????????Hajt te ju nxerim ato te mshefurat kush si tek neper pv pse qysh shka lyp shka thot ne lidhe me pushtetin apo shtetin etj etj hnmmn????
Un i them troq kush qysh tek ??????????po u hap tema r hamoshrit me te madh hahahahahhah ndahen e nga keto qe kan kap????????????
cila pjese te jan ngrit qimet??????
Si rrotullohen keta me njeri tjetrin ca do ndryshoj aman njeri do ta zeri tjetri do ta leri dhe vl pastaj ?????????po u hap tema r hamoshrit me te madh hahahahahhah ndahen e nga keto qe kan kap????????????
Ah jo ato se them sjam aq budalle hahahaMos trego qe jemi qift i fshehte. Hmmmmm
Krahu eshte se sheh? Apo e pe ashtu te gjate e po ngatarro pjese. Yttt anej tafmaqare. ?cila pjese te jan ngrit qimet??????