Veç kaq ?Me @Babydoll sa te boja letrat ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Veç kaq ?Me @Babydoll sa te boja letrat ?
Lloqet ngelen lloqe ???Veç kaq ?
Per mu ka shum lezet se jam tu ja pa hajrinE pra ka lezet ky lloj interesi. ?
Lum ti për nusen që ke shih si të mban ?Ska ven te kamioni se jam i moll un per kok tate ??? i binte me pagujt per 2 veta 24 me kerkun ????View attachment 117632
Ncuk nuk asht inters, jan stadet ?E pra ka lezet ky lloj interesi. ?
E vlerësoj mendimin tënd?Ncuk nuk asht inters, jan stadet ?
Edhe unn tandin??E vlerësoj mendimin tënd?
?? e maj un ijer pastaj majn mu ki fiduca ?Lum ti për nusen që ke shih si të mban ?
S’di gjë unë flas ça shoh??? e maj un ijer pastaj majn mu ki fiduca ?
Kur duash ti bejme celebrimin ?Ca ore ?
Do mshofesh per bilete ? boje bari milano me autobuz pastaj milano london boje si dush ose hajde me mer me jaht mos bim nsy ??S’di gjë unë flas ça shoh?
A të vij me avionin personal se ju jeni shum ?Do mshofesh per bilete ? boje bari milano me autobuz pastaj milano london boje si dush ose hajde me mer me jaht mos bim nsy ??
Na nxen gomonia se ashu erdha ne itali un ?A të vij me avionin personal se ju jeni shum ?
Trrunin tat nfskt e komandon ti ne mnyre perfekte njikohesisht te frikshmw ??Hahahaha prandaj komshiu më tha një ditë ta çava ballin po dole prapnga shpia ? ? ça faj kam unë faj ka mami e babi ?
A po tundohesh ?Trrunin tat nfskt e komandon ti ne mnyre perfekte njikohesisht te frikshmw ??