• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Qeshe me vete sot e kesaj dite sepse….!!!

Nerv

???
Princeshë
LV
0

Jan shume gjera qe me bejn me qesh me vete por desha te vecoj nje: Nje dit dal per te blejt nje maje birre ( far buke), edhe kur shkoj te dyqani ne vend ti thoja ma jep nje maje buke ? I them shitesit ma jep nje maje burrash ?? ?.

Jan shume gjera qe me bejn me qesh me vete por desha te vecoj nje: Nje dit dal per te blejt nje maje birre ( far buke), edhe kur shkoj te dyqani ne vend ti thoja ma jep nje maje buke ? I them shitesit ma jep nje maje burrash ?? ?.
??????????????? mendje perverse

Edhe une kam.plot kshu "budalliqesh" qe kam lan nam.
Po njera me kujtohet shpesh here tani qe mesoj e gocen..??? kam qen ne klases e pare a 2 se ka qen ajo vjersha "mama dhia me kecat" nje fraze ka qen Po ju more pertac ect ect.. une e shkreta tu e thene me.qef t madh i thash po ju more pordhac e gjithe klasa..????????????

Kur kam qene e vogel deri ne moshen 10 vjecare kam pasur frike gjithmone policine. Madje kur i shikoja ne rruge ose ndokund tjeter qaja ??—???

Ahhahahahhhahah

Temë luci dmth?

Back
Lartë