• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Si jeni në dashuri?

Po Ju te dashure anetare si i keni maredheniet me kete ndjenje kaq komplexe per njeriun?....

Ja hapni dyert e zemres gjithmone,apo ju ndoth te jeni te ngurte e te pasigurt ne te??

Si mendoni,ja vlen te rrezikosh per Dashurine pa ditur se si do te jete perfundimi??

Ju keni rrezikuar ndonjiher per Dashuri??...
Keni nje shpirt luftarak apo dorezues?

(dhe me rrezik dua te them se......Ti lini komplexet,trupin menjiane,te beni levizjen e pare,

Te dashuroni pa menduar,pa analiza ne trurin tuaj...

Njeriu e ben dashurine komplekse, jo se dashuria eshte komplekse.

Cdo gje ka nje mesatare, edhe hapja e mbyllja e zemres duhet te kete nje kufi, nese deshiron te jesh larg lendimeve te shpeshta, e te mos keqperdoret ajo ndjenje e shprehur.

Jo vetem per dashurine por, per cdo gje ne kete bote, edhe per dashurine, nuk i dihet perfundimi, sepse nuk e dime te ardhmen. Nisur nga ky fakt, te rrezikosh dmth je optimist, te distancohesh e te dorezohesh, eshte shenje e pesimistit.

Po te mos kisha rrezikuar per dashuri, sot do isha duke kerkuar nuse lool

Po Ju te dashure anetare si i keni maredheniet me kete ndjenje kaq komplexe per njeriun?....

Ja hapni dyert e zemres gjithmone,apo ju ndoth te jeni te ngurte e te pasigurt ne te??
Ja hap dyert e zemres gjithmone,edhe ateher kur i them per momentin sndjej siguri,ma verteton qe jam gabim dhe me ben te sigurohem.
Si mendoni,ja vlen te rrezikosh per Dashurine pa ditur se si do te jete perfundimi??
Po ja vlen!
Ju keni rrezikuar ndonjiher per Dashuri??...
Keni nje shpirt luftarak apo dorezues?
Kam rreziku pak,po mduket do rrezikoj e me shume?
(dhe me rrezik dua te them se......Ti lini komplexet,trupin menjiane,te beni levizjen e pare,

Te dashuroni pa menduar,pa analiza ne trurin tuaj...
Levizjen e pare se kam bo une por veprimet e para I kam bo vet se ishte I turpshem lol...PO genjej ?

Back
Lartë