• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cila është gjëja të cilën nuk lodheni asnjëherë së bëri?

Mundohem te mos jem hipokrite e te shoh vetem gjerat pozitivisht ne jete po vetem kur del ndonje mace e zeze e te pret rrugen .
Sidoqoft jam njeri qe toleroj deri ne nje pike te caktuar . Aty hesht .
Zakonisht ndodh me njerezit Qe zgjedhin menyren e gabuar per komunikim.

sdi sa jam e Qarte Nese sjam prap ska problem se me ndodh shpesh te mos me vijn ne mendje fjalet e duhura kur duhet.
Ma boj hallall .
te uroj nje fundpasdite te bukur .
Po te ishin te gjithe njerzit si ty dhe te mendonin si ty kjo bote do ishte shum here me e bukur ?????????

Mundohem te mos jem hipokrite e te shoh vetem gjerat pozitivisht ne jete po vetem kur del ndonje mace e zeze e te pret rrugen .
Sidoqoft jam njeri qe toleroj deri ne nje pike te caktuar . Aty hesht .
Zakonisht ndodh me njerezit Qe zgjedhin menyren e gabuar per komunikim.

sdi sa jam e Qarte Nese sjam prap ska problem se me ndodh shpesh te mos me vijn ne mendje fjalet e duhura kur duhet.
Ma boj hallall .
te uroj nje fundpasdite te bukur .
Ashtu eshte, rendesi ka si ndihesh me vetveten, por me shume rendesi ka sa e shikon shembelltyeren e vetvetes, si reagon, si sillesh, si ndervepron ne komunitet.
Une te citova sepse the :- i shoh me pozitivitet, nderkohe qe perdor fjalor ofendues, gje qe tregon qe nuk i shikon me pozitivitet gjerat.

Pikerisht per kete arsye permenda hipokrizin si fenomen i zakonshem tek femrat e realizuara ?

Gjithsesi asgje personale, shkruaj me aq sa kam pare ketu ne Nete2.

Edhe ti fundjave ferri pac moj zonj ?

Ashtu eshte, rendesi ka si ndihesh me vetveten, por me shume rendesi ka sa e shikon shembelltyeren e vetvetes, si reagon, si sillesh, si ndervepron ne komunitet.
Une te citova sepse the :- i shoh me pozitivitet, nderkohe qe perdor fjalor ofendues, gje qe tregon qe nuk i shikon me pozitivitet gjerat.

Pikerisht per kete arsye permenda hipokrizin si fenomen i zakonshem tek femrat e realizuara ?

Gjithsesi asgje personale, shkruaj me aq sa kam pare ketu ne Nete2.

Edhe ti fundjave ferri pac moj zonj ?
Tani ti vazhdon me menyren tende ? Ok .
Un po marr vetem nje rresht per baze , ate ku the jam e realizuar.
te pakten arrite te njohesh Dicka te une .

pasdite te bukur.

Nuk lodhem kurr , duke punuar me fëmijë ??????
Pooor knaqsa ma e madhe asht kur punon me fmi me aftêsi të veçanta, shummê punê , dhe lodhje ka , përgjisi, dhee durim, amma nê fund të ditês ja vlen lodhja, kur i shikon të qeshun e që vin e të përqafojnë, jan aqq të çiltër, aq të dashtun saa ta shërojnê shpirtin e dhimbjet e shpirtit që mund të kesh.
Zakonisht fmit me autizem jan fëmij që nuk i afrohen kujt, dhee kur mama e një djalit erdhi ta marr nga kopshti mê tha qê i paske pëlqyer sepse asht ka të don, pasi ky zakonisht nuk u afrohet askujt përveçse familjarve ?.
Se.di ndjeva një kênqaësi brënda vetes dhee shummë lumturi kur prind asht i knaqun me ty, dhe të falenderon shummmë herë, se fêmin e ke ba me dasht kopshtin dhe je kujdes kaqq shummmë ??.
Nuk do e ndrroja as me profesionin ma tê shterejt nê botê kurrê, se e du shummê fort punën që baj, e fmit janê bekim , dashuri dhe krejt pasuania që kena e ne si prindër t' ardhshem do kenaa ..
??

Namazi, leximi i Kur'anit, permendja e Zotit, bisedat per fe, bamiresia, keshillat, urdherimi per te mire, ndalimi nga e keqja etj etj etj

Ndegjimi i halleve te te tjereve, nuk me lodhe asnjehere.

Back
Lartë