Flasim per kengen e fundit te Nojzit. ?Si thua për politik?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Flasim per kengen e fundit te Nojzit. ?Si thua për politik?
Unë bëj si do ti, sepse ti je dashnia e jetës time virtuale ?????Flasim per kengen e fundit te Nojzit. ?
Mire, bej iher si mace. ?Unë bëj si do ti, sepse ti je dashnia e jetës time virtuale ?????
Fjala jote për mu është ligj.
Jo po si dele se e kam fiksim.Mire, bej iher si mace. ?
Me @centos javën që vjen mos u mërzit ? bëj kërkesë dhe direkt e ki ose dhe pa kërkesë.Te gjithe u perpuçen nga 3/4 her? vetem un ngela tek pulle gjithmone ?![]()
Centosi eshte big brother ketu nuk perpuçemi ncncn, naj tjeter mire do ishte?Me @centos javën që vjen mos u mërzit ? bëj kërkesë dhe direkt e ki ose dhe pa kërkesë.
p.s as unë s’jam përputhur jo por bëj kot? single dhe unë
Më fal ?? nuk e dija. Të prezantoj unë @ALADINI djalë për shpi e çun Anglie ??Centosi eshte big brother ketu nuk perpuçemi ncncn, naj tjeter mire do ishte?
Po mua a me ke pyet?Më fal ?? nuk e dija. Të prezantoj unë @ALADINI djalë për shpi e çun Anglie ??
Ca rastesise dhe une single?Te gjithe u perpuçen nga 3/4 her? vetem un ngela tek pulle gjithmone ?![]()
Ec e bëj krushqi ditët e sotme?? s’duanPo mua a me ke pyet?
jam dakort a jo ?
apo kam ngel nder![]()
JA e more pergj vete, shyqyr nuk thash gjo se do ngilja ashtushi???Më fal ?? nuk e dija. Të prezantoj unë @ALADINI djalë për shpi e çun Anglie ??
Bën sikur s’do se është i turpshëm. Vet më tha dua nuse ?JA e more pergj vete, shyqyr nuk thash gjo se do ngilja ashtushi???
Me ke dhen fjalen per Permetaren…Ec e bëj krushqi ditët e sotme?? s’duan
Pa par Nusen… sjap pergjigje ??JA e more pergj vete, shyqyr nuk thash gjo se do ngilja ashtushi???
Ajo është @Ersaa pra ?Me ke dhen fjalen per Permetaren…
Se tradhtoj ate ?
Aaaa.. epo thuaj qe tregova besnikeri ndaj saj ?Ajo është @Ersaa pra ?
O @ALADINI ça thotë ky unë të kam vlla ????
E dim e dim.. e bem si bised private ?