• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Si mendoni me mire te jetosh me familjen,apo i/e pavarur ?

Ne fund kam theksuar [ mendimi im eshte qe te jemi te pavarur te krijojm ate hapesiren tone ) lexoje prap

Ti bien ne kontradite me mendimin tend ... ( pasi thuan normal qe me familjen ) megjithate une nuk kisha gje personale me ty , thjeshte cuditem qe lexoj meshkuj te rritur ne moshe , e qe e konsiderojne si normale ne thonjeza qe te jetojne me familjen ne nje moshe te rritur , ku jeta e tyre konsiderohet qe te jete goxha aktive ne pergjithesi ?

Jam e pamvarur qe studente ......me pelqen pamvarisa ime .....dhe familja ka vendin e saj por me pelqen te jetoj vetem

Se di a kane qene me shkronja apo me vula por them isha qe I ke konsideruar dicka me teper se dicka rastesore :p
Po shpresoja te me thoja qe kurr ske pasur te dashur ne jeten tate ?????
Po ti punon ne forum me mbajt llogarite e tjereve???
Gjithkush ben sa dhe si e me ke i do kokrra e qjefit?
Mua as me intereson asgje dhe askushhh.
Ta bejne jeten si u do menderja.

Back
Lartë