??O tu na dal mirësia prej veshësh ce pyt ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
??O tu na dal mirësia prej veshësh ce pyt ?
Jemi të shëmtuara,nuk na kap syri keq ?
Nuk ka femra te shemtuaraJemi të shëmtuara,nuk na kap syri keq ?
Ka femra te mira dhe shum te miraNuk ka femra te shemtuara
Me dhune!???Ku ka ktu nuk dua moj ?
Sa antik qenke ti vllai??Goca, paska ardh edhe nje anetar i ri nga seksioni i Teto Sofkes posaçerisht per ju!??
Me prezencen tende ?Hall te madh paske .
Me ca mund te ndihmoj ?
?Me prezencen tende ?
Te befte mire?
Ktu jam un po haj pshesh me kos e po lyj trupin . Po me shume se kaq ?
Kshu si ty beja edhe une ne fillim kur erdha, por mos u merzit do mesohesh. Gocat ktu jane te tmerrshme, do te bejne "perdhunim mendor", aq sa do zgjohesh naten nga makthet...??Sa antik qenke ti vllai??
Sna do njeri ne jo cit @Anonymous .Goca, paska ardh edhe nje anetar i ri nga seksioni i Teto Sofkes posaçerisht per ju!??
Ahahahahhahahaha do te te mbysin se po ben anti reklamKshu si ty beja edhe une ne fillim kur erdha, por mos u merzit do mesohesh. Gocat ktu jane te tmerrshme, do te bejne "perdhunim mendor", aq sa do zgjohesh naten nga makthet...??
Sa paske vujt o jeta spaske fare fat ?Kshu si ty beja edhe une ne fillim kur erdha, por mos u merzit do mesohesh. Gocat ktu jane te tmerrshme, do te bejne "perdhunim mendor", aq sa do zgjohesh naten nga makthet...??
Fëlëmë.Te befte mire
Ehhh si kur ta kisha pas emrin Fatmir ose Fatbardh, ndryshe puna...??Sa paske vujt i jeta spaske fare fat ?
Ajde te ham ?Fëlëmë.
Kam burrin qeloz. Ish-in akoma me shume vlla .Ajde te ham ?