Ata qe tvrasin per dashnoret virtuale hahahhahaSe kam me ty personalisht por rreth djemve që kam parë në jetën reale dhe gangot e virtualëve?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ata qe tvrasin per dashnoret virtuale hahahhahaSe kam me ty personalisht por rreth djemve që kam parë në jetën reale dhe gangot e virtualëve?
A shahemi ne o dor ?View attachment 115151

Kshtu e gënjeni veten ju????Si shpirt jemi mo ceshte kjo pyetje ?
Po i bejme qejfin vetes mo se po pritem nga te tjeret na mori lumi ???Kshtu e gënjeni veten ju????
Gjë e mirë kur ja bëni qefin vetes?? marshit malet ju më mirë ?Po i bejme qejfin vetes mo se po pritem nga te tjeret na mori lumi ???
Nuk e fshehin dot maskilizmin që kanë, dhe një farë propotence dominuese ndaj femrave.
Ne mardhënje me meshkujt, kërkon të bëj si bul.
opss vura në dukje vetëm anët negative ?
Normal. Por diferenca është tek ajo cipë e hollë civilizimi që secili mundohet të mbulojë këta dhunti mashkullore ?Po dhe ti shqiptare je ????
Normal. Por diferenca është tek ajo cipë e hollë civilizimi që secili mundohet të mbulojë këta dhunti mashkullore ?
Në të vertetë unë të kuq kam pak e aspak. Pa huqe ?
Biles kam edhe një lule në ball ?
View attachment 115241
Edhe vllai,babi,kusherinjt kshu i ke lol?Jan te pabese dhe arrogante