Mduket po vjen era trallti se ska munci t majn aq shum ne goj ty o shpyrt ?Jallah po ske gru vête ti qe dashke ta bej une ? Qe jam gru e @Gjyshi ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mduket po vjen era trallti se ska munci t majn aq shum ne goj ty o shpyrt ?Jallah po ske gru vête ti qe dashke ta bej une ? Qe jam gru e @Gjyshi ???
O zot me kto gifsa organet e mija jetsore po zvarriten drejt teje te te mberthejn per nje jet me tmire ?Gishtiiii jot e shkroi llafin trallti???View attachment 115013
O zot me kto gifsa organet e mija jetsore po zvarriten drejt teje te te mberthejn per nje jet me tmire ?
Mu thafshin 21 gishtat jarebi po shkrujta mo ?
Duhet tboj ene nojher si celos se mrapa thon ja vec ai qe ska ndjenja sceloson.Jo po ta dish qe besimi celesi sukësesit ne nje mardhenie tashurore.
ato 20 eh….po ate 21 kujdes o zhbirti …..?se un te dua si je gjithsesi![]()
Mos trego dhe ti se i kam thën burrit jam në punë??
Përshëndetje flori??
????Tradhetare!!! ??
Ore, ma sill icik n forum ate shalgjaten ?Une vetem ne zemer kam nje tatuazh? ne trup asnje?
Shalgjatat mezi komandojne veten ci do, jane si ato maunet e gjata mezi e marrin kthesen?me mire eshte ajo me kembe mesatare e merr kthesen shpejt e si tduash?Ore, ma sill icik n forum ate shalgjaten ?
Une thash sille n forum, nuk thash ma servir n pjat ! ?Shalgjatat mezi komandojne veten?me mire eshte ajo me kembe mesatare?
Por jon toka te xonme prz?
Joooo se nuk bohen.une spiunja vetes qe hyj ne forum qyyyyyy???Une thash sille n forum, nuk thash ma servir n pjat ! ?
Nuk je e keqe vetes e mira shoqeris ti e ?Joooo se nuk bohen.une spiunja vetes qe hyj ne forum qyyyyyy???
Dit te bukur uroj se lavoro ioNuk je e keqe vetes e mira shoqeris ti e ?
Ketu ndryshojme![]()