Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Per cilen zemer e ke fjalen ? ?Nese ta do zemra ska te boj as kombesia e as gjyra e lekures.
Njerez jemi te barabart pavaresisht fees,kombesis.
Hiq nga lista minus nje .Kto cunat e forumit me kto se thojn jan te hujat me te mira njesoj si Anglishtja ndryshe shkruhet ndryshe thujet,,ndryshe thoni ndryshe veproni!
Edhe ju me shqiptare jeni e te hujat i doni??
He mos u tallKu tkapi lapsi e ku tngjisi zemra...
(Gjithsesi peshon pak nga Shqiptaret)
@Fiore kjo eshte teme serioze ?? nuk tallem ???...ka tbej me fatin e njeriut...He mos u tall![]()
Ukrahinse??@Fiore kjo eshte teme serioze ?? nuk tallem ???...ka tbej me fatin e njeriut...
Pse ti nuk mendon si mua? ??
Lere ca kam pershtypje tmire per ukrainset po se kam patur seriozisht atehere...???
Qe kur hyra nforum ndrrova mendje pra ???? o shqiptare o ndonje tjeter ????Ukrahinse??
He si i do tashi?Qe kur hyra nforum ndrrova mendje pra ????
Produkte vendi...bio...autoktone dhe nga lushnja te lutem....ke ndonje kandidate serioze per mua? ??????He si i do tashi?![]()
Une sjam nga lushnjaProdukte vendi...bio...autoktone dhe nga lushnja te lutem....ke ndonje kandidate serioze per mua? ??????
Nga lushnjanishte opsionale...ishte me te lutem...po dhe lushnjart e kan prishur cik doren me hormonet...?...Une sjam nga lushnja![]()
Oo sjam pri lushnje or ti shoq?Nga lushnjanishte opsionale...ishte me te lutem...po dhe lushnjart e kan prishur cik doren me hormonet...?...
Nen vezhgim je ????