• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Ke te mar e ke te le?

Jana

I am not a follower, I am a leader.
Mbretereshe
LV
0

Ke te mar e ke te le?

Ju ka ndodh me qen ne ket udhkryq?
Ama mos genjeni aman,dikush ka dy dashuri kam degju ,dikush e dikush nga le te ndryshmet..
Po ju?

Ke te mar e ke te le?

Ama mos genjeni aman,dikush ka dy dashuri kam degju ,dikush e dikush nga le te ndryshmet..
Po ju?
2 dashuri ? Njerezit sot spo kan 1 jo mo 2
Jan ndjenja te forta dhe dikush nese ndjen per te 2ja do mundohet ti mbaj te 2ja deri ne momentin qe esht ne fundin e rruges dhe do zgjedhi ate qe ndjen me shume! Mendimi im personal
Konkretisht sme ka ndodh te kem 2 pelqime t forta.

Jo...fare..

Po.. ndodh. .
Ja tani spo di ke te zgjedh te me shoqeroje te shijoj kete peisazh @Dee apo @Ai_Tipi n
Them se me nje mike do ishte ideale ndryshe nga miku qe do preferonte notin?.

Ps.Persa i perket ndjenjes ne dashuri , zemra rreh vetem per 1 fort. Nuk ka shance te duhen dy njeheresh .

inbound452775383.jpg

Po.. ndodh. .
Ja tani spo di ke te zgjedh te me shoqeroje te shijoj kete peisazh @Dee apo @Ai_Tipi n
Them se me nje mike do ishte ideale ndryshe nga miku qe do preferonte notin?.

Ps.Persa i perket ndjenjes ne dashuri , zemra rreh vetem per 1 fort. Nuk ka shance te duhen dy njeheresh .

View attachment 114933
Nevoja jote është primare ❤️
Një fjalë e mirë që shëron plagët e shpirtit, apo një prezencë shurdhë memece që përçon ngrohtësi, fitimtare do dalësh gjithsesi ??

• Përqafime
Reactions: Dea
Ke te mar e ke te le?

Po ju?
Gjermanet thone:- Ich liebe Hans aber stehe auf Franz.?
Mbaj te dy po qe e zonja?

Back
Lartë