Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
erdhaaaaa se kisha harru ku kisha lon qepenin e dyqonit@Llaqi o me Aladin u treme nga klientela a ? Tregohu burre se na flliqe ??
Ohhhhhh sa keq qe mvjen . Normale se ke gjet se ta kishte mcef grujaaaa un dmtherdhaaaaa se kisha harru ku kisha lon qepenin e dyqonit![]()
mire e ke ti mir , po spo ka pun hicOhhhhhh sa keq qe mvjen . Normale se ke gjet se ta kishte mcef grujaaaa un dmth
Hajd na bo ca lek Nashti se do bojm qef kte ujkend ???
fol vlla ca halli ke ? si dieht te bojm dhe dermon@Llaqi haj kam nje hall shume te madh ..
car do halli tkeshQar halle qahen ktej jallah
Kam dhimbje zemre te rrahura shpejt shqetesime stresi ke ilaq hmmm.car do halli tkesh![]()
Lere fare ?fol vlla ca halli ke ? si dieht te bojm dhe dermon![]()
sigurisht qe kam ... duhet te besh sa me shum sexKam dhimbje zemre te rrahura shpejt shqetesime stresi ke ilaq hmmm.
E pse mua mjeku ne spital me tha te duhet qetesij hmmmm cili eka mir ktusigurisht qe kam ... duhet te besh sa me shum sex![]()
Duhet te qetsohesh duke bere sex...i jep pergjigje te dyjave ????E pse mua mjeku ne spital me tha te duhet qetesij hmmmm cili eka mir ktu
Jo jo se skam te dashur hmmm.Duhet te qetsohesh duke bere sex...i jep pergjigje te dyjave ????
ateherrr merru me mjekun pra .... un qe po ta them sta them kot ... kryerja e aktiviteti seksual te ndihmon ne nxjerrjen e energjive negative , cliron toksiket e keqija te trrupit , dhe te cliron nga te gjitha streset qe ke ! provoje dhe do vish gjithmon tek un pastaj per tu keshilluarE pse mua mjeku ne spital me tha te duhet qetesij hmmmm cili eka mir ktu
Aje mjek popullor ti hmmm.ateherrr merru me mjekun pra .... un qe po ta them sta them kot ... kryerja e aktiviteti seksual te ndihmon ne nxjerrjen e energjive negative , cliron toksiket e keqija te trrupit , dhe te cliron nga te gjitha streset qe ke ! provoje dhe do vish gjithmon tek un pastaj per tu keshilluar![]()
po praaaa tani e more vesht ti ?Aje mjek popullor ti hmmm.
Ky edhe dr Burdushi jane me nam ne gjith Shqiptarine??Aje mjek popullor ti hmmm.
lere se ska faj ... sme njeh ajo muaKy edhe dr Burdushi jane me nam ne gjith Shqiptarine??
Dhe Burdushi i Prizrenin si un eshte kshtu qe jo keq puna hmmm.Ky edhe dr Burdushi jane me nam ne gjith Shqiptarine??