• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Sa e rëndësishme është në dashuri pamja e jashtme?

Ka shume rendesi ne prezantimin e pare, pastaj me kalimin e kohes njerezit ndryshojne por dashuria nuk varet nga kjo.

Pz Edhe per mu eshte.
Tma beje hallall ai zoteria qe e kam,le qe me te si kam ato probleme se eshte YLLI JEM!
Por eshte shume e rendesishme pamja fizike...Por tash jo?

Kam njohur nje njeri te "bukur," qe e urrejta sa per gjithe jeten.
Kam njohur nje njeri te "shemtuar" qe e desha sa per gjithe jeten.
Nese nuk ke veshur shpirtin bukur, qe do te mbetet gjer ne fund te jetes, tjerat per mua nuk kane rendesi sikur gjithe boten ta kesh ne duar, as e ke shancin ti afrohesh shpirtit tim.
Legjendat thone se: njerezit te presin me rroba e te percjellin me mend!

Aman cbeni si te ndershem,ne fillim nga pamja e pelqeni e filloni ta njihni e me pas ta dashuroni nga tipi,se te jet ndonje si shimpaze as syt si hidhni e jo me ta njihni

Kush shqetesohet me per pamjen, kane dale 3 miliarde lloje te ndryshem filtrash dhe kemi zhdukur perjetesisht nga jeta jone pasqyrat.🥰

Back
Lartë