Ehhhhhhh?E ca beri ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ehhhhhhh?E ca beri ???
HmmmmmEhhhhhhh?
Qa ki daje ?Hmmmmm
PO o paku me bojfriendin tem jam qejflie ca me ba ?Sa qejflije keto te Kuksit mor. ?
E hodhi per kolegen ?PO o paku me bojfriendin tem jam qejflie ca me ba ?
Uuuu ca goditje posht brezit
Edge une jam kuksiane keshtuqe gjuha shko ku dhemb dhembi ?E hodhi per kolegen ?
Më propozo si fillim?
Pse mor?Uuuu ca goditje posht brezit
Me propozo thotMë propozo si fillim?
Mua me keni lene pershtypje te mira pz ca kam pa e provu ??Edge une jam kuksiane keshtuqe gjuha shko ku dhemb dhembi ?
Nuk e di pse por keshtu mu duk.Pse mor?
Po si goca ne jemi tmira moreMua me keni lene pershtypje te mira pz ca kam pa e provu ??
Do te doja te isha brum, me duar te me ferkoje. Me duart e tua te bukura, petulla te formoje. Do doja te isha mikrofon, buzet tek une ti afroje, e 8 orarshin e punes, me mua ta kaloje. Do doja te isha recipeta, te me vishje kur ti te doje, te shtrengoja dy kodrat gjigande, e ti for te me dashuroje.Më propozo si fillim?
Vdeksh ?Do te doja te isha brum, me duar te me ferkoje. Me duart e tua te bukura, petulla te formoje. Do doja te isha mikrofon, buzet tek une ti afroje, e 8 orarshin e punes, me mua ta kaloje. Do doja te isha recipeta, te me vishje kur ti te doje, te shtrengoja dy kodrat gjigande, e ti for te me dashuroje.
Te dua!
Damllaaaa traft ?Do te doja te isha brum, me duar te me ferkoje. Me duart e tua te bukura, petulla te formoje. Do doja te isha mikrofon, buzet tek une ti afroje, e 8 orarshin e punes, me mua ta kaloje. Do doja te isha recipeta, te me vishje kur ti te doje, te shtrengoja dy kodrat gjigande, e ti for te me dashuroje.
Te dua!
Po nuk me lendoj ene ket here skam ca i them mo. ?Damllaaaa traft ?