E ke makinën me xham që nuk i shef pasagjerët mbrapa???Po pranove ti, se @Moza nuk kundershto, vij une per ty taxi deri n fund te botes. 1 R kemi jqj, vec duhet naj shishe barolo nga ato qe pi ti ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E ke makinën me xham që nuk i shef pasagjerët mbrapa???Po pranove ti, se @Moza nuk kundershto, vij une per ty taxi deri n fund te botes. 1 R kemi jqj, vec duhet naj shishe barolo nga ato qe pi ti ?
Esht interesaxhi kyE ke makinën me xham që nuk i shef pasagjerët mbrapa???
Ca e flet o Moz, e kam 2 dhoma+ kuzhin, me tualet mren dhom gjumi, ehyyyhaaa.E ke makinën me xham që nuk i shef pasagjerët mbrapa???
Kur kena ik bashk ne me
Mos mbo reklam se fillojn cunat boen xhelozaPse nuk ha shaka @Moza me t 5-tin, ajo duket ok, dora jone, shoqja jote o dhe imja.
Ti je cun flori, pa nam, ku ka Tirona t2 si ty ?
Kot sflet ai,paskeni bo praplliqe shum ju të dy???Kur kena ik bashk ne me
Na qite nomin per keq lol
Un po per ate zdi gjoKot sflet ai,paskeni bo praplliqe shum ju të dy???
Cunat e tu dhe t mi? Do i dalin kunder prinderve thu... ?Mos mbo reklam se fillojn cunat boen xheloza
Sa i sinqert që je ??Un po per ate zdi gjo
Çe dum gjith ate ven ne? na mjafton guzhina????Ca e flet o Moz, e kam 2 dhoma+ kuzhin, me tualet mren dhom gjumi, ehyyyhaaa.
Si ka shoket dosido R-ja.
Ca flet, une asiher!Kot sflet ai,paskeni bo praplliqe shum ju të dy???
Nxncnc fiks, dhe R-ja ate ka fixim, kuzhinen me miell e me kos, tani qe e kam ly ska problem se me pare do shifshe emrin e R ne cdo raft, me zemra me emra praplliqesh! ?Çe dum gjith ate ven ne? na mjafton guzhina????
Edhe ti qelibar qeke??Ca flet, une asiher!
Jam perher taxisti o Moz, transport boj!
Vetem per shoqni, per te tjeret sjam taksist, punoj kasap ?Edhe ti qelibar qeke??
Falas e bo transportin??
Guzhunier i mirë @R_R ? spaska lon raft e cep pa zhgarravit kshtu???Nxncnc fiks, dhe R-ja ate ka fixim, kuzhinen me miell e me kos, tani qe e kam ly ska problem se me pare do shifshe emrin e R ne cdo raft, me zemra me emra praplliqesh! ?
Vallahi te kapardis tboj kulacGuzhunier i mirë @R_R ? spaska lon raft e cep pa zhgarravit kshtu???