Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Normal qe leket.LooooL me shume paskan zgjedh leketbesoj se grat kan influencuar ne kete rezultat
duket qe skan eksperinc ne fushat e jetes
![]()
![]()
Grate mendjen te leket e kane?LooooL me shume paskan zgjedh leketbesoj se grat kan influencuar ne kete rezultat
duket qe skan eksperinc ne fushat e jetes
![]()
![]()
Duke patur shoqri ke edhe mundesi po pate mundesi ben edhe pasuriNormal qe leket.
Qe do shoqnin e tepert? Asisen ?
Leku e hedh ujin perpjetGrate mendjen te leket e kane?
Teorikisht po...po sot askush s'do me të pa mirë,e aq më tepër me të ndihmu.Përveç familjes kuptohet.Duke patur shoqri ke edhe mundesi po pate mundesi ben edhe pasuri![]()
Deri ne tavanLeku e hedh ujin perpjet![]()
Thua tiTeorikisht po...po sot askush s'do me të pa mirë,e aq më tepër me të ndihmu.Përveç familjes kuptohet.
Me sa kam parë, plus eksperienca personale ?Thua ti![]()
Po pra po thua ti themMe sa kam parë, plus eksperienca personale ?
Ne fillim kur hapet nje teme behet nje pershkrim ose mendim. Jo te gjithe antaret e kuptojne temen vetem me titull. Per kete arsye tema duhet te permbaj mendim apo material spjegues.E kam dhënë mendimin tim
Ishte pyetje e drejtpërdrejtë në fakt,s'ka nevojë për shumë shpjegim ?Ne fillim kur hapet nje teme behet nje pershkrim ose mendim. Jo te gjithe antaret e kuptojne temen vetem me titull. Per kete arsye tema duhet te permbaj mendim apo material spjegues.
Une lexova vetem titull dhe pikpyetje.
Nuk e di nese me kuptove.
Gjithsesi ishte sugjerim, pastaj vjen vrejtja, keshilla dhe leksioni. ?
Ishte pyetje e drejtpërdrejtë në fakt,s'ka nevojë për shumë shpjegim ?
Gjithsesi herë tjetër kur të hap temë do të bëj tag të më iluminosh pak me zgjuarsinë tënde,se mbase se kam shpjeguar si duhet ?
Mirë!1 korigjim, jo zgjuarsi, intelekt. Zgjuarsi kane te gjithe, intelekt jemi vetem disa ?