Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
po po vrisja mendjen ku mi pa....une sot e bera dhe koken dhe me ilac mizash ???Me lot kam qesh sot per Zotin e madh, ma zbukuruat akshamin ??
Provo tutkallin një herë,se përveç morrave lufton dhe tullacllëkun?po po vrisja mendjen ku mi pa....une sot e bera dhe koken dhe me ilac mizash ???
jam brez i 90 une e kam pa nuk e ha ate mashtrim.... ?...po tjet naj patkua e besoj ,kur na shpeton naten ??Provo tutkallin një herë,se përveç morrave lufton dhe tullacllëkun?
Sidomos ne pleqni qe o ajo (e 1920-s e luftes 1 b) , 2 kokrra taze me bo me i kollufit qy n 5 mjesit, ma ka rekomandu gjyshi Kiço.Tpast bo mirë ?
Ps.Haje dhe të pa gatuar qepën,se të bën mirë për sytë thonë ?
Rini hesapi!Hajde tem hajde ??
Po jepja formulen te sakte, tutkall ne temperatur 5 grad, nga frigo, se do hysh borxh t madh, se mua mi cove dem nja 3 liter kos, sepse nuk e kishe pershkruar ke formula qe duheshin gotat e tasat nga frigoriferi.Provo tutkallin një herë,se përveç morrave lufton dhe tullacllëkun?
Ky është sekret profesional.Se di ti që shefat e kuzhinës asnjëherë se japin recetën tamam ??Po jepja formulen te sakte, tutkall ne temperatur 5 grad, nga frigo, se do hysh borxh t madh, se mua mi cove dem nja 3 liter kos, sepse nuk e kishe pershkruar ke formula qe duheshin gotat e tasat nga frigoriferi.
Po pse e poston? Te na groposesh frigoriferin? Tani dashke me na gropos edhe nga floket?Ky është sekret profesional.Se di ti që shefat e kuzhinës asnjëherë se japin recetën tamam ??
Edhe un sot ka qen hera e pare qe pohova dardhat ?
Ore kumlla t idhta e miser t pjek si dhe kujt sot ti !?
Hahahah do t'a kem parasysh për herë tjetër ?Po pse e poston? Te na groposesh frigoriferin? Tani dashke me na gropos edhe nga floket?
Te jesh me serjoze me postimet se nuk jane te gjithe drejtor e shefa si ju me ngjyr blu e t kuqe, ka edhe pensionist e veteran te ndershem qe e shtyjne muajin me 2 shishe kos.
Dicka që ke bërë për herë të parë së fundmi.Psh je hedhur me parashutë për herë të parë dje...e gjëra si kjo ?Spo e kap tamam ket temen hmmmm