U kry pra. Ma ler mua ne dore rrogen ta nis ty se sme duhen leket e tijPunemadhe une ate du sa me shume divorce me shume qoka ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U kry pra. Ma ler mua ne dore rrogen ta nis ty se sme duhen leket e tijPunemadhe une ate du sa me shume divorce me shume qoka ..
Kush te pyeti ty njehere te duhen apo jo..?..eshte bere veshtire per leke.U kry pra. Ma ler mua ne dore rrogen ta nis ty se sme duhen leket e tij
vetëm doja ta dija në mos i kishe var shpresat tek unë, e s'doja të të zhgënjeja..Llafi bie mo?
@Claa ec se i doli dhe bishti dardhes???vetëm doja ta dija në mos i kishe var shpresat tek unë, e s'doja të të zhgënjeja..
Nuk Eshte tu dhon gjo jo . Erdhi i futi nje hahaha dhe iku .Kush te pyeti ty njehere te duhen apo jo..?..eshte bere veshtire per leke.
A se shef po percaj njerezit ktu
hmm... dardha gjithmonë është me bisht, por disa dardhëve ua këpusin@Claa ec se i doli dhe bishti dardhes???
Nuk me pelqen ti ndaj gjeratNuk Eshte tu dhon gjo jo . Erdhi i futi nje hahaha dhe iku .
I bejm bashke ?
Bisht ngelet gjithsesi?hmm... dardha gjithmonë është me bisht, por disa dardhëve ua këpusin![]()
... ndërsa mua mos ma prekni bishtin se e kam mërzi ???
Shnet pra Po i bej vete .Nuk me pelqen ti ndaj gjerat
Mund të thuash dhe kështu, por jo secili bisht është i njëjtë ?Bisht ngelet gjithsesi?
Lol harroe çiftet i bej uneShnet pra Po i bej vete .
Okay beji ti mu me le ta gjej vête tashurin time .Lol harroe çiftet i bej une
Ke do?Okay beji ti mu me le ta gjej vête tashurin time .
Asnje .Ke do?
Po deshe?Asnje .
Veçse se nuk e di ai qe ti sbie ne kurthe te tilla ?@Claa ec se i doli dhe bishti dardhes???
Ok ?Me @Claa ??
pse je kaq e sigurtë për të, robi sot s'mund të jetë as për vete le më për të tjerët/atVeçse se nuk e di ai qe ti sbie ne kurthe te tilla ?