EHeh po poJo Joooooooooooo ne shum raste e permend une ate fjalen:
Ska me burra kan ngel Burrecat
do me se kam e shembuj te tjere te sjelljesh tuaj si turista??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
EHeh po poJo Joooooooooooo ne shum raste e permend une ate fjalen:
Burra ka vallaj sa tdush skan humbJo Joooooooooooo ne shum raste e permend une ate fjalen:
Pistolet kan burrat ama plumba skanBurra ka vallaj sa tdush skan humb
Ti nqs njef dike qe o gej dhe e din qe o gej je edhe ti? Tmora si shembull se thu nqs e din qe o dikush hajdut na bon dhe neve.Ne rast ce ata e kan ditur ce ai eshte hajdut dhe ata kan te njejten Nofke!
Vallaj une te 1ngoj e 7 rezervPistolet kan burrat ama plumba skan
A tkeqen une ty kjo i ka ra mrena mhb ta lumsha une tyTi nqs njef dike qe o gej dhe e din qe o gej je edhe ti? Tmora si shembull se thu nqs e din qe o dikush hajdut na bon dhe neve.
Smirna me allti veq dashuri di te prodhojQisni alltitë burra??
E hupi kontrollen e hupi kontrolleen. ??Dul situata pi kontrolle
Foli Arif Ikmeti...ene s'Foli mo!As B e Burrecave ska mbet
@centos ke te drejet per shume gjera nga ato qe thua...po i vetmi mendim qe duhet te ndajm eshte se sjan te gjithe..ka pronare lokalesh baresh restorantesh hotelesh qe coptohen per ta mbajtur klientin sa me mire e per ta trajtuar si duhet . Dalin ca plehra pastaj qe rrezojn gjithe mundin e te tjerve me sjelljet e tyre . Plus mos harro qe sjellja justifikohet se shumica e pronarve dihet me ca e kan bere lekun. Po eshte peonari pordhac dhe stafi ashtu do jet sepse eshte i punsuar te i forti. Por prap se prap embelsia e shqiperise nuk iken sado qe ka nga keto. Te pakten per muaJan gjona te perditshme, vitin e kaluar e kapi ai zotria duke ja vjedhur shtepin dhe erdhi Pronari me policin duke e kerrcenuar me heq denoncimin dhe ne fund e Rrafi Policia Pushuesin sepse nuk largoi denoncimin.
Para 3 dite u vjedh mami im ne Ksamil do me teper materiale ?
O shok Ne SHQIPETARET jo ju Por ne se dhe ne ai BRUM JEMI:
Ne duam te Hujin e shkelim mbi tanin !
Mir the ti ne zihemi dhe pse thona mirmjesQisni alltitë burra??
Prap mund kadeniher tfolFoli Arif Ikmeti...ene s'Foli mo!
Ne mirna me profesione qe sjan tonat ka kush miret me kto tema e me kshu rasteMir the ti ne zihemi dhe pse thona mirmjes
Se per debat sjena
Me dal ne tv ne imagjino si o audienca ?
Dale tua shoh madhësitë e fishekëve?
Ak-47Dale tua shoh madhësitë e fishekëve?