• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Njeriun e mban gjallë....

mbi të gjitha është shpresa... dikë shpresa për jetë më të mirë, dikë tjetër shpresa për botën e përtejme, dikë tjetër shpresa për dashuri... etj etj .... pra emërues i përbashkët i të gjithëve është shpresa, ajo që dallon në çka apo tek kush... sepse ai që humb shpresën humb dhe jetën... prandaj thonë shpresa vdes e fundit, sepse vetëm të vdekurit i vdes shpresa, ai që është gjallë patjetër ka shpresë...

mbi të gjitha është shpresa... dikë shpresa për jetë më të mirë, dikë tjetër shpresa për botën e përtejme, dikë tjetër shpresa për dashuri... etj etj .... pra emërues i përbashkët i të gjithëve është shpresa, ajo që dallon në çka apo tek kush... sepse ai që humb shpresën humb dhe jetën... prandaj thonë shpresa vdes e fundit, sepse vetëm të vdekurit i vdes shpresa, ai që është gjallë patjetër ka shpresë...
bravooooo

• Përqafime
Reactions: A2.
E vertete...dhe njerzit e smure keq kur jan ne gramat e fundit te jetes shpresoj te shpetojn shpresojn te sherohen....pertej shakave ...eshte ndjenja me e forte qe e mban gjalle njeriun ..sepse njeriu punon sikur sdo vdesi kurre dhe shpreson te realizoj qellimet e tij..dericne moment te fundit.

• Yll
E vertete...dhe njerzit e smure keq kur jan ne gramat e fundit te jetes shpresoj te shpetojn shpresojn te sherohen....pertej shakave ...eshte ndjenja me e forte qe e mban gjalle njeriun ..sepse njeriu punon sikur sdo vdesi kurre dhe shpreson te realizoj qellimet e tij..dericne moment te fundit.
pajtohem plotësisht... prandaj ne duhet të ngjallim optimizëm edhe në rrethana më pesimiste... shumë më pëlqeu një libër që e lexova para ca kohësh "Optimizmi në kohë të vëshitra - Abdullah el-Asker"... e pash që Radio Tirana 1 e kishin bë dhe audio book... ia sugjeroj secilit ta dëgjojë/lexojë

@a2 nice shum vertet ?

• Përqafime
pajtohem plotësisht... prandaj ne duhet të ngjallim optimizëm edhe në rrethana më pesimiste... shumë më pëlqeu një libër që e lexova para ca kohësh "Optimizmi në kohë të vëshitra - Abdullah el-Asker"... e pash që Radio Tirana 1 e kishin bë dhe audio book... ia sugjeroj secilit ta dëgjojë/lexojë
Thnx per keshillen. Liber fetar apo thjesht psikologjik?

@A2. Realisht me preke ?

• Përqafime
Thnx...do ta degjoj per kuriozitet....se jam natyre optimiste po me intrigoka titullu
këtë e përzgjodha në mënyrë të rastësishme ka tema shumë interesante... duket përkthim i bukur, dhe poezi të përshtatura shumë mirë... aty diku është një poezi e gjatë që vajton humbjen e fëmijëve... dhe pastaj autori e zbukuron në mënyrë brilante përmes një sqarimi ku s'të lë vend për gjë tjetër veç shpresës dhe optimizimit...

Mua me mban gjalle shpresa per te takuar babin tim ne boten e perjetshme. ( me shpejt me mire ).
Do zoti tme jap mundesine te qendroj kjo Qe jam ..qetesin , ndergjegjen e paster per nje rruge me te sigurte drejt tij .
unë shpresoj shumë që babai yt të prehet në paqe, i mëshiruar nga Zoti, duke të pritur në parajsë, edhe për ty shpresoj kur të vijë koha t'i bashkohesh atij duke qenë e bekuar dhe e mëshiruar nga Zoti i Madh... ?

kjo është nga minuta 8... ma thyen zemrën sa herë që e lexoj...

Mua me mban gjalle shpresa per te takuar babin tim ne boten e perjetshme. ( me shpejt me mire ).
Do zoti tme jap mundesine te qendroj kjo Qe jam ..qetesin , ndergjegjen e paster per nje rruge me te sigurte drejt tij .
? Babi yte te sheh nga larte dhe eshte i lumtur qe ti je ajo qe je dhe do ishte shume krenar per ty ???

Back
Lartë