• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cila ka qenë këshilla më e mirë qe keni marrë ndonjëherë nga dikush

As mos u shit as mos u blej.....as mos genje ?

Nga i ndjeri im atë:
Bija ime, njeriu gjatë jetës fiton dy emra.
Njërin ta vendos familja për të dalluar nga të tjerët dhe emrin tjetër e fiton vetë..
Mundohu të të thërrasin " njeri i mirë' mos ma ul kokën dhe mos lakmo askënd...

1 qito kohet e fundit
“DO TE KUJDESEM DHE DO TE KESHILLOJ DERI NE MOMENTIN QE TI TE PJEKESH DHE DO E NDASH TE MIREN NGA E KEQJA MEQE NUK HARROKE “
Kjo seshte keshille,eshte premtim ?

“No matter how kind you are, always expect a few imbeciles.”
― Criss Jami, Healology

Gjeja me e mirë qe mund te besh eshte te behesh vetëvetja sepse jeta është kaq e shkurter sa ti nuk mund ta kondrollosh dot ate duke u ber pjestari i nji grupi ose duke u ndjerë i mbrojtur nga një grup.

Dhe kte tjetren.
Te gjithë kemi gabime te gjithë kemi difekte. Por hapi i parë drejtë ndryshimit , esht qe te pranosh gabimet e tua . Dhe vetem atherë ,ti mund te ndryshosh.

“Sillu mire me shoqet e klases te keqen zysha. Skane per te te harruar kurre”

Do ti qe e mora kaq seriozisht kete keshille saqe edhe sot kur kthehem ne fshat shoqet e fillores me njohin ende si te ishim prap ne nje klase.

Megjithese ne ishim 3 femije ne klase, 1 cun e 2 goca ?

Back
Lartë