• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Nëse do të kishit mundësinë të takonit një tjetër veten tuaj, çfarë do t'i thonit?!

Irini

Kontributor
LV
0

Shpesh merzitemi, me dhe pa arsye!
E pikerisht aty nis biseda me veten, duke e share apo lavderuar sipas situatave?

Une sot i them vetes perballe meje, se e kam shume xhan dhe ja du zemren?

Do i thoja,po rri mi dreq pse e bën zemrën e madhe për njerëz që nuk ta dinë ,rri mi shejton se je rehat kshtu si je mos i jep shumë buzqeshje njerzve që nuk e meritojnë po rri mi cop mishi që bëhesh copë për njerëz që në fund nuk të thonë as faleminderit???

Shpesh merzitemi, me dhe pa arsye!
E pikerisht aty nis biseda me veten, duke e share apo lavderuar sipas situatave?

Une sot i them vetes perballe meje, se e kam shume xhan dhe ja du zemren?

I kisha thene:

You’d loose your mind trying to understand mine
‼️

Sa e mire je o vetja ime .....dhe kur kockat te jane thyer ti je prape ajo e forta qesh me dhimbjen tende .....te adhuroj vetja ime

Ku je o bucko shuqyr qe u mbludhem nji her per muhabet. Se gjithmon te kam folur dhe sme ke kthyer pergjigje

Back
Lartë