Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pronarin a forumin?A ma shet forumin ??
2 lek sben ti per forumin thash ???Pronarin a forumin?
Po kti vleren ja kam jep une ??2 lek sben ti per forumin thash ???
Mir de e dim po prap forumu shitet ti jo ho mo ho,do me then ske cmim ti e hahahPo kti vleren ja kam jep une ??
Ketu s’ka me punu ketu ka vetem me lyp naj puthje naj gje te embel edhe me kalu ne etapat superiore ??Jeta me ka mesuar mos lyp gje!
Puno e mer cfare do!
???
Se nga e ke gjet ket pyle pej nga magjupt apo cka se kur spaskem nie tybe?Po pasi ma pyle ta pej
Se nga e ke gjet ket pyle pej nga magjupt apo cka se kur spaskem nie tybe?
Dhe ato fitohen me pune!Ketu s’ka me punu ketu ka vetem me lyp naj puthje naj gje te embel edhe me kalu ne etapat superiore ??
Per pune krahu une punoj shum oh zot sa do ishte rendi pran shtepis ??Dhe ato fitohen me pune!
Askush si jep!
Duhet te fitosh ti kesh!?
Ja ketu gabove! Ajo gje nuk do pune krahu do pune truri zemre! Akoma me e veshtire!Per pune krahu une punoj shum oh zot sa do ishte rendi pran shtepis ??
Ah tani ndryshoj situata:Ja ketu gabove! Ajo gje nuk do pune krahu do pune truri zemre! Akoma me e veshtire!
Se nuk ka parametra sa me sa jan!?????
Nuk vdes njeriu duke bere gjera te mira jo!Ah tani ndryshoj situata:
Bobobobo do vdesim ne ate drejtim pra
Ska kshu romantikash ktu zemra ?Ja ketu gabove! Ajo gje nuk do pune krahu do pune truri zemre! Akoma me e veshtire!
Se nuk ka parametra sa me sa jan!?????