Jo se ne diet jam lengu ka shum sheqer kshu qe jepjau atyre si skan sheqer ne sheqerosenJu kam dhjerë mu në miss.
Merre e pijini longun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jo se ne diet jam lengu ka shum sheqer kshu qe jepjau atyre si skan sheqer ne sheqerosenJu kam dhjerë mu në miss.
Merre e pijini longun.
Shaka pa kripe fare Po fare ama.Urime per fituesen edhe pse ka pas vjedhje votash blerje votash skandale nepee vendvotime![]()
Meqë kishe ti ankesa?Jo se ne diet jam lengu ka shum sheqer kshu qe jepjau atyre si skan sheqer ne sheqerosen![]()
Na çanë trapin gjithë kto ditëShaka pa kripe fare Po fare ama.
lat nam !
Na myti @Rrelse kshyre na dha edhe me henger jo veq me pi ?????Shaka pa kripe fare Po fare ama.
lat nam !
Rrelse nuk po ben asgje dhe votat jan transparente ndaj dhe me shaka mos ja fusni kot pash zotin se spo ndahen tokat.Na myti @Rrelse kshyre na dha edhe me henger jo veq me pi ?????
Me shaka duet mu mar nese ska shaka ska shije forumi ????Rrelse nuk po ben asgje dhe votat jan transparente ndaj dhe me shaka mos ja fusni kot pash zotin se spo ndahen tokat.
Peace e love ?
??Ju kam dhjerë mu në miss.
Merre e pijini longun.
Shum afer zemres i ka mar fjalet ncncn??
Sa shum e vret menjen moj
Tputhi?
Mos u nevrikos per gjana pa vler ?
Po më lënë nervat.??
Sa shum e vret menjen moj
Tputhi?
Mos u nevrikos per gjana pa vler ?
U tepru pak be faktShum afer zemres i ka mar fjalet ncncn
Kta po bejn shaka besoj mos e vrit menjen ?Po më lënë nervat.
Miss jane 2 yje si ty dhe @Claa je teper e rendesishme per te harxhuar nervat! ?????Po më lënë nervat.
Tbëjnë ça te dojnë.Kta po bejn shaka besoj mos e vrit menjen ?
Ore sjam kunder shakave se o rri un gjithe diten me dhemb hap o ska njeri po ka lezetin e vêt cdo gje.Me shaka duet mu mar nese ska shaka ska shije forumi ????
Nuk ka vjellje votash por ka miqesij jo korrektsij hmmm.Urime per fituesen edhe pse ka pas vjedhje votash blerje votash skandale nepee vendvotime![]()
Ti sikur xhelozo perher ?Nuk ka vjellje votash por ka miqesij jo korrektsij hmmm.
Jo bre fare sinqerisht por misi nuk ka format e mija andaj them sdij si un me ket pesh te jem shoqeruesja e dyt hmmm.Ti sikur xhelozo perher ?