Mi bej 3 kile mu pra ti kem ?Lene sa tek une me lir se tjeret ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mi bej 3 kile mu pra ti kem ?Lene sa tek une me lir se tjeret ?
E pash me shpirt po mos e heqesh dhe ti si himi ?Mos u lodh se ta dhash qepar ty ?
Rri aman se kush tben frymemarrje artificiale pastaj ?Do vdes nga ankthi ?
Ti ske frym? ?Rri aman se kush tben frymemarrje artificiale pastaj ?
E kush ka koh hiq e vej o zemra ?? skemi koh me hanger buk e le mo ??E pash me shpirt po mos e heqesh dhe ti si himi ?
Skam the...pompe fare ?Ti ske frym? ?
Tdhem barku ?Mi bej 3 kile mu pra ti kem ?
Ec perqafoj fort un ty ?E kush ka koh hiq e vej o zemra ?? skemi koh me hanger buk e le mo ??
Lum ti ca gocash ke ne forum ?Une sapo i votova te 2-ja pasi rezultati është goxha afer s’desha me bo kompromise:
Per mua jan te 2ja fituese
??
Vdeksha une heeee qe ma paska kap gishti...ja se ta vej prap ?E pash me shpirt po mos e heqesh dhe ti si himi ?
Me ta then te drejten jam i bekuar qe ju kam pranLum ti ca gocash ke ne forum ?
Ateher no problem ?Skam the...pompe fare ?
Me hargjove tani edhe ty 50 euro ne twint a ?Vdeksha une heeee qe ma paska kap gishti...ja se ta vej prap ?
Sjam kaq i lire sa @CaTaLeYa un o goc, kam shume kerkesa ?Me hargjove tani edhe ty 50 euro ne twint a ?
Une e qita nshitje....te shofim si do eci pazari ?Po shoh e po pres kujt do ja vesh ti?
Jam dembele. Se luj gishtin hiç.Une e qita nshitje....te shofim si do eci pazari ?