• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Për çfarë po kurseni momentalisht?

Jo me se ska zemer tkeqe po je ti horr qe ke 20 dashnore edhe ajo sdi ca me bo shfryhet te une ?

Aguguguggugugugu o bipolare vllai, i flet xhindi te veshi ne disa momente ???

Qe kur i mora vesh emrin si fol mo ???
libido 0, testosterone level 0 ???

Per ca projekte T'MDHA

Aguguguggugugugu o bipolare vllai, i flet xhindi te veshi ne disa momente ???

Qe kur i mora vesh emrin si fol mo ???
libido 0, testosterone level 0 ???
Ku mor vesh anglisht une me dak ? respekte tipso tfala barnabas bro ??

• Kiss
Reactions: Tip
???? e kam zemren e madhe, ka ven per tgjitha… :p

P.S loqk ke prioritete tjera, menoj se duhet tfillosh tkursesh me shum :p (i kam premtu 4 conta chanel me leket e tuja… I don’t want to give them to her when she’s 25 - she’ll be too old by then) ???
Po pse mi thua mua se cfare dhurate po i bo te tjerave o amigo lol ?
Knaqu , vdeksh pel your friend (mua) lol ?

• Përqafime
Reactions: Tip
Po pse mi thua mua se cfare dhurate po i bo te tjerave o amigo lol ?
Knaqu , vdeksh pel your friend (mua) lol ?

Meqe do i bosh ato lek me mund e me djers dhe do vush tu i kursy, minimumi qe merito esht te dish sesi do shperdorohen ?

? je shum cute! Mvje mir qe ke fillu me e pranu faktin qe tkam friendzone :p se kto tjerat loqk bohen shum agresive kur i thu “tdu thjesht si shoqe” ?

?

Ku mor vesh anglisht une me dak ? respekte tipso tfala barnabas bro ??

Respekte dhe ty vllajo bofsh qef

P.S Te nejtshin sa me larg krijesa e frykshme me hund te modhe si spiranc dhe me emrin qe shkakton direkt impotenc ???

Meqe do i bosh ato lek me mund e me djers dhe do vush tu i kursy, minimumi qe merito esht te dish sesi do shperdorohen ?

? je shum cute! Mvje mir qe ke fillu me e pranu faktin qe tkam friendzone :p se kto tjerat loqk bohen shum agresive kur i thu “tdu thjesht si shoqe” ?

?
Te kam fut une e para ne friendzone se ti e ke mendjen vec per dashnore lol ?
Te ka degradu truri bre ?
Gezuar kurban bajramin ??

Respekte dhe ty vllajo bofsh qef

P.S Te nejtshin sa me larg krijesa e frykshme me hund te modhe si spiranc dhe me emrin qe shkakton direkt impotenc ???
Po ti boj syt jeshile gur kali do e menoj ijer s ete shef perenia me kto shemtaraqet ?

Për t'i paguar ca borxhe... ?

Back
Lartë