LolKa qe qerosi te la ty per nje tj ?
Ca ke pi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
LolKa qe qerosi te la ty per nje tj ?
Te tjere na duan , te tjere duam me te tjere perfundojm eeee .Ka qe qerosi te la ty per nje tj ?
Uj pa gazLol
Ca ke pi ?
Ik ti. Unë du me i pa?@Rrelse haj ikim ?????
Lere se iku?Ik ti. Unë du me i pa?
Yttt lezbik larg duret nga zmr ime ti ahhaah@centos luv you ???
Ai te mori ty nga une une do e mar nga ty ??Yttt lezbik larg duret nga zmr ime ti ahhaah
???@centos luv you ???
Jahahahahahaha sosht aq kollaj ma beso ?pertej shakave se ishit ne gjum thash tju shkund pak ahahahahaAi te mori ty nga une une do e mar nga ty ??
Ate do e shohim ?? @centos ku je mo mos ma ler seen se ti cava gomat e golfit tullac i ndyre?Jahahahahahaha sosht aq kollaj ma beso ?pertej shakave se ishit ne gjum thash tju shkund pak ahahahaha
Eshte me mu duro pak.Ate do e shohim ?? @centos ku je mo mos ma ler seen se ti cava gomat e golfit tullac i ndyre?
Ndaj nuk pergjigjet ?Eshte me mu duro pak.
eshte e qare nga emocionet kur degjoj gjera te bukura por edhe te keqija, nxitje emocionale ... nuk qaj se jam e lenduar apo vuaj ? po ti smer vesh hahahahhah@Tringushe kush te ben me qajt ty psikopate po ja thyej kafken??