Vallahi edhe une bollUne e kisha seriozisht per vete ju e merni si te doni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vallahi edhe une bollUne e kisha seriozisht per vete ju e merni si te doni
Ta shtoftë zoti inatin dhe kur të kesh nevojë me tfshi gja as kam.për ta marrë mundimin për ty?
Kam @ABC shok une ?Ta shtoftë zoti inatin dhe kur të kesh nevojë me tfshi gja as kam.për ta marrë mundimin për ty?
O rrush nuk ta kam inatin si njeri se as ste njof e asigja po thjesht ti i nda gjanat kush te pelqe e kush te pelqe edhe shum her ke ba gabime me mue i her po ama me tjert se diNë rregull.
Jeta ështe e gjatë.
Ishalla sma ki nevojën?
Ca te doje kokra qejfit bej lol@The_Joker detyrimisht duet permend dikë....mi dho pak publicitet. NO !
E di qe jam un po he edhe e di pse ??@The_Joker detyrimisht duet permend dikë....mi dho pak publicitet. NO !
Shujjj ?E di qe jam un po he edhe e di pse ??
Com mua te 1 se e di qe me ke qejf?Kam inat @Kosoovaarkaa
Po ti pse se hap te vjetrin me hi me te vjetrin po hi me ktaShujjj ?
Hajt shnet shoku.O rrush nuk ta kam inatin si njeri se as ste njof e asigja po thjesht ti i nda gjanat kush te pelqe e kush te pelqe edhe shum her ke ba gabime me mue i her po ama me tjert se di
Kshuqe tka mar nqaf kush tka vendos ty antar stafi ?
@Claa me e puth nball ??
O rrush nuk ta kam inatin si njeri se as ste njof e asigja po thjesht ti i nda gjanat kush te pelqe e kush te pelqe edhe shum her ke ba gabime me mue i her po ama me tjert se di
Kshuqe tka mar nqaf kush tka vendos ty antar stafi ?
@Claa me e puth nball ??