????e di un ma mir se kjo peperina hahahahahahah
Peperina
Piperke
ANETAR ✓
Ktu ka tradhti.
Nese nuk pergjigjet do i kerkoj divorcin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
????e di un ma mir se kjo peperina hahahahahahah
Ktu ka tradhti.
Nga e di mi ? ?e di un ma mir se kjo peperina hahahahahahah
pyetin vet ma mir tullacinNga e di mi ? ?
Justifikime...Ej mos e merrni pernime kto qa ju thash se e bera vetem per argetim me ju ngjall se krejt kishin flejt krejt ne gjum kishit ra hahahahahhaahha
po pse rrini tu flejt jemi per te qeshur ktu e jo te merzitem njeri tjetrinJustifikime...
Llafe grash.
Prandaj ma merzite piperken ?..po pse rrini tu flejt jemi per te qeshur ktu e jo te merzitem njeri tjetrin
Hhahahah jo be se sjemi hy ktu per ato pun pash zotinPrandaj ma merzite piperken ?..
Une mezi i bashkova ti i ndan yttttt
Jo jo un nuk merzitem pa me then @centos nga i di kjo ca ben burri im . ?Prandaj ma merzite piperken ?..
Une mezi i bashkova ti i ndan yttttt
?????? dashuria eshte e verberJo jo un nuk merzitem pa me then @centos nga i di kjo ca ben burri im . ?
Ti je super Dashuri ??????? dashuria eshte e verber
Hodhe gurin tani mshef doren??edhe piperka nuk merzitet se e kam mat miren komshike
Hahahahahahah jo komshike se vetem ja futa ashtu mos te shoh te merzitur tyJo jo un nuk merzitem pa me then @centos nga i di kjo ca ben burri im . ?
Po qe ka qef me na nda duket ?
Do me bo çeloz tullacin e?Ti je super Dashuri ?
Haj .. I'm free ?Du me ndryshu shpi per arsye renie nga pesha !
Haj .. I'm free ?
Jetoj vetem kerkoj baskeqeraxhi