Do shoh se si jam para si te marr vaksinen kaq e thjeshtjom si kokra molles skam anje shqetsim analizat me vjen turp te shkoj te dotori ti them ..( do thoj pse i do ?) qa ti them ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Do shoh se si jam para si te marr vaksinen kaq e thjeshtjom si kokra molles skam anje shqetsim analizat me vjen turp te shkoj te dotori ti them ..( do thoj pse i do ?) qa ti them ?
ti e ke ber per vete !?Do shoh se si jam para si te marr vaksinen kaq e thjesht
Shklllluuup me axhenPa deshir por duhet patjeter te premten ose te shtunen qklup e mar?
Po e kam ber se ne e kemi obligim ata qe punojn ne spitalti e ke ber per vete !?
kuptoj ..kur esht obligim dhe punon ne vende puplike jam plotsisht dakord...dhe ktu obligim esht por per gjith qytetaret e tjer nuk esht obligim dhe ..nese vaksina ragon keq siq ka ndodh ne ca raste nuk te pergjigjet askush..se fundja faj shtetit esht jo i popullit ..kjo me ben te dyshoj pse nuk te kontaktojn ...siq bente gjagji Enveri ..e kam vaksinen gjagjit si vez te skuqur ne krah?Po e kam ber se ne e kemi obligim ata qe punojn ne spital
plotesisht ke te drejt po nvaret prej imoniteti i personitkuptoj ..kur esht obligim dhe punon ne vende puplike jam plotsisht dakord...dhe ktu obligim esht por per gjith qytetaret e tjer nuk esht obligim dhe ..nese vaksina ragon keq siq ka ndodh ne ca raste nuk te pergjigjet askush..se fundja faj shtetit esht jo i popullit ..kjo me ben te dyshoj pse nuk te kontaktojn ...siq bente gjagji Enveri ..e kam vaksinen gjagjit si vez te skuqur ne krah?
Valoni po te pret ne Aeroport hahahah@centos o gernaq se kem qare pa e mar vaksinen dyjat i kam mar
HahahahhaahhaahahhahaView attachment 109728
Efekti i Vaksines ??
Shpresoj te jet femer ??Jo
Smë ësht mbush kaplloqja akoma për ta bër?
Edhe un e shume mire jemi .Un qysh moti kam marr
Për momentin as femra as mashkulli sdu të ma bëjnë ?? vaksinën??Shpresoj te jet femer ??
po valla ?Edhe un e shume mire jemi .
E kemi per te miren tone ma belle ?po valla ?
PlaqView attachment 109728
Efekti i Vaksines ??