Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Një mendje?Deshto duke Provuar:
Kam shum Eksperience ne kte drejtim, Sepse kam deshtuar duke provuar e kam ri-provuar perseri dhe ja kam arritur.Një mendje?
Rrofsh po prz gjynof tna e morin buken nga goja se skemi vjell njeri as kemi shpik gjo ca gjetem bom ne te shkretet ? si ne ska prz ?P.sh @Ai_Tipi i ka cmend Pleqt e lagjes por ende ska deshtu hahahaha
HahahahahahaRrofsh po prz gjynof tna e morin buken nga goja se skemi vjell njeri as kemi shpik gjo ca gjetem bom ne te shkretet ? si ne ska prz ?
????Hahahahahaha
O sa kam qesh ate nate kur i kishe deh bbobo i kishe ber tap te shkretit hahahahahaha????
Ato i kam kamera 360 grade un se skom 5 mij erje me ble kamer plus sna le pulicia ????O sa kam qesh ate nate kur i kishe deh bbobo i kishe ber tap te shkretit hahahahahaha
@Inna1 e shef ky nuk eshte DESHTIM hahahahahaAto i kam kamera 360 grade un se skom 5 mij erje me ble kamer plus sna le pulicia ????
o vlla kam bo tap gjith puglien un ?????
Veq po ta kuptoja do e thosha me sakt a ësht Dështim ?@Inna1 e shef ky nuk eshte DESHTIM hahahahaha
Mos shperqendrro hasmin ?@Inna1 e shef ky nuk eshte DESHTIM hahahahaha
??? viq viq ?Veq po ta kuptoja do e thosha me sakt a ësht Dështim ?