Do te marresh tender te mbulosh shpenzimet per ajrin ??Jo se kjo vjen si me dhun![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Do te marresh tender te mbulosh shpenzimet per ajrin ??Jo se kjo vjen si me dhun![]()
Kur ki me hi ti ministre per pun te kota ndoshta e mar naj tender se ndryshe nckDo te marresh tender te mbulosh shpenzimet per ajrin ??
Une larg politikes. Keshtuqe behu ti minister i puneve te kota dhe abuzo me postin ??Kur ki me hi ti ministre per pun te kota ndoshta e mar naj tender se ndryshe nck
Sjam te sporti politikesUne larg politikes. Keshtuqe behu ti minister i puneve te kota dhe abuzo me postin ??
Ti je per sporte te renda them une ??Sjam te sporti politikes
HeTi je per sporte te renda them une ??
Ku e di une ca eshte kjo o lal ???
Kjo edhe pak asgjeKu e di une ca eshte kjo o lal ???![]()
Per cka nevojitej ?Kjo edhe pak asgje
Per pastrimin e AjritPer cka nevojitej ?
Per mushkerit green ?Per pastrimin e Ajrit
Me pajdushken a"Home Alone" ??
"Home Alone" ??
Po une ku jam? Posht krevatit apo shikok nga vrima celsit?Cdo javë do vendosim dy anëtarë të jetojnë bashkë.Pak a shumë si ndarje qeraje ?
Si i ndani punët e gjërat e tjera e dini vetë ?
@Rrelse - @Luledielli
@Jana - @Peperina
@HERA - @ZEUS
@EkzoTiiKee - @The_Joker
@ABC - @Ersaa
@centos - @Mirlinda
@Moza - @Çomi
@i_shemtut - @Opus
@Imp4ct - @Claa
@Albert89 - @Caramele
@Lei - @Nerv
@Vinjol - @Inna1
@Loku_t - @melek-_-
@CuFii - @Itss_Girl
@HIM - @Moonrunes
@Llaqi - @Fiore
@Dea - @Ai_Tipi
Ideja është të keni marrëdhënie shoqërore ëëë prandaj dhe disa i kam vënë të së njëjtës gjini?
Ps.Kush kërkon ndarje qeraje të bëjë kërkesë... Faleminderit ?
po ca me bo ne o vllaPse sta mbush syrin un gjith ky malok 2 metra cun ?
Si urnon!Un pune sbej se lodhen ne pune ?
@Imp4ct nese do te jetosh me mua sdo lesh pun pa bere ?