Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dea esht mo I ombel shalqili se sa grat e huaja kshu Kam mendu Mo's te Jap??Mire se erdhe o @Tornado , na prit ndonje shalqi se e paske profilin plot ? .
Persa i perket pyetjes qe ke bere .. nuk ka pergjigjje fikse . Te gjitha nga pak jane lidhjet ne distance . Ka qe shkojne mire , por ka dhe nga ato qe mbyllen shpejt . Si lidhjet ne realitet dmth ?![]()
E me mua?Prov dashnie jane. Une me @Fiore kemi mbi 3 vjet qe duhemi ne distance e cdo dite na shtohet dashuria. ?
Sa qenke pjek ne mendime?Hahaha lidhja ne distanc u deshem pa u prek ? u prekem pa u par ahahahahah
Po i besoj lidhjes ne distance ....dikur jo por tani po
Nese ne ate lidhje ka dashuri...sinqeritet ajo lidhje zjat nrm jo distanc me 10 vjet por me limit dashuria nuk eshte vtm te dua por te duash edhe pengesat te jetosh te mesosh me to ?
Zmr ti flm ?Sa qenke pjek ne mendime?
Ehe ?E me mua?
Ehe i bie shko ruj lesht ?Ehe ?
I bie ich liebe dich meine schatze. ?Ehe i bie shko ruj lesht ?
Qingji but si si thith shum nana ??????I bie ich liebe dich meine schatze. ?
Ooohhh e ke qa ?Besoj qe humbje kohe ???
Ps :shaka mendoj qe eshte prov dashurie nese sado larg t jesh nqs ka dashuri edhe pse jo fizikisht e ndjen afer personin.(sa bukur kam.fol ?????)
Un e qava para ksaj i thash kto fjal sme suportove fare ????Ooohhh e ke qa ?
Pash zotin se po.i ngatrron shkronjatOoohhh e ke qa ?
Sa vap mfut kur te lexoj ty ehh ?Pash zotin se po.i ngatrron shkronjat