• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Kur qajne burat!!

Jana

I am not a follower, I am a leader.
Mbretereshe
LV
0

Ka mendime te ndryshme rreth ksaj teme,disa i quajn burrat qe qajne te dobet disa tjer i komplimentojn etj..Ju cka mendoni?

Burrat qajn kur marrin ne krah per here te pare femijen e tyre, dmth qajn nga emocionet e bukura!

Ka mendime te ndryshme rreth ksaj teme,disa i quajn burrat qe qajne te dobet disa tjer i komplimentojn etj..Ju cka mendoni?
Ksaj i thuan hip se te vrava zdrip se te vrava ?

Loti eshte meshire. Dikush qan me lehte, eshte tip i bute, per gjerat me te vogla qan. Dikush e ka zemren guri qe thote populli, i eshte bere e ngurte, veshtire qe qan, ndoshta as per momentet me te renda te jetes se tij. Pra, kemi te bejme me gjera te cilat nuk i kemi ne dore nganjehere. Ndodhe qe qan robi per gjerat me te vogla, pa e pyetur loti zemren e tij.
Me fjale tjera, burri si burre qan shume rralle, i qan zemra 99 here, syri 1 here.

Burat sic e ke shkruajtur ne temen qe hape ,llastohen me shum dmth si femrat lol .Burrat e vertete qajne ralle por dendshem,loti sa kokrra arres..

Qajne mi aq sa qyrrat i dalin ??
Ka tre lloje meshkujsh:
Qaraman qe duan vemendjen non stop se jan te perkedhelur e per pak vemendje bejn qaramanin si puna e asaj nese nuk qan nuk i jep te pij e ema.?

ka burra qe sdin te qajn e demonstrojne hidherimin me menyra te tjera

ka burra qe qajn vetem ne kur humbin dike vertete te shenjte ( si Eshte cekur Edhe me lart ).

besoj se lotet kan te bejm ne (tipin)
un jam tip i qet
mu prsh me ndodh qe me vjen keq per dicka dhe me mbushen syt me lot
dhe ne raste kur me mer malli per dike me ndodh
por kjo zdo te thot se jam i "dobet"
te qash zdo te thot asgje
vetem se je tio i ndjeshem kaq
mendoj une

Babain tim ♥️ nuk e kam pare ndonjehere duke qare … por kjo nuk do te thote qe nuk ishte i ndjeshem .

( ndersa ne rast vdekjeje nuk me ka rastisur qe te jap nje kendveshtrim ne k’te pike )

Cdo njeri ka ndjenja
Si psh un kur kshyr do raste ne TV filloj me qajt se jam i ndjeshem se jetes nuk i dihet me çka te sprovon

Cdo njeri ka ndjenja
Si psh un kur kshyr do raste ne TV filloj me qajt se jam i ndjeshem se jetes nuk i dihet me çka te sprovon

Po mire kjo Pshm te ndodh edhe kur ka njerez te tjere verdalle apo vetem kur je vetem ?

Po mire kjo Pshm te ndodh edhe kur ka njerez te tjere verdalle apo vetem kur je vetem ?
Npergjithsi thash zemra sduron me pa ashtu raste(skamje ,smuje,.......)

Back
Lartë