hmmmmmmmmmmmmm ok .... hajdeEh pra kret fillojn nga fillimi e vin nga fundi ne do filloj nga fundi e te dalim ne fillim hmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
hmmmmmmmmmmmmm ok .... hajdeEh pra kret fillojn nga fillimi e vin nga fundi ne do filloj nga fundi e te dalim ne fillim hmmm
Dal ngadal e sigurt hmmmmmhmmmmmmmmmmmmm ok .... hajde![]()
hahahhaha ... hajdeeee moooojjjj se kle un je e sigurttt 100%Dal ngadal e sigurt hmmmmm
?????hahahhaha ... hajdeeee moooojjjj se kle un je e sigurttt 100%![]()
Jo re Cne un me thon jam ajo aty e me thy noj zemer .??gjithsesi ai jam un ... por esht e sigurt qe ti nuk je ajo aty eee![]()
Tiiiiii .... te thysh zemraaas ncncncnccn sa enderron ???Jo re Cne un me thon jam ajo aty e me thy noj zemer .??
jam fotografia .?
Nuk thy zembra thash . ?? Un nuk enderroj ça du i realizoj ??Tiiiiii .... te thysh zemraaas ncncncnccn sa enderron ???
Ahaaaa tiiii kshuuuuuuu shifeee ....ikkkk mi anejtaaaaa @Caramele hec tperqaputh icikkk se na nxorri jasht teme kjo ?Nuk thy zembra thash . ?? Un nuk enderroj ça du i realizoj ??
Po un per caramelen e kisha ate status . Dmth ti e ajo Po kush ta din ??Ahaaaa tiiii kshuuuuuuu shifeee ....ikkkk mi anejtaaaaa @Caramele hec tperqaputh icikkk se na nxorri jasht teme kjo ?
Ahhhhhh epo flm qe mendon per neveee ???( un mendova se u bere xheloze per mua ) ???Po un per caramelen e kisha ate status . Dmth ti e ajo Po kush ta din ??
Qiqja larg qoft .?Ahhhhhh epo flm qe mendon per neveee ???( un mendova se u bere xheloze per mua ) ???
ahhh se dij ... shko pyti kush bohet xheloz per ty ....Qiqja larg qoft .?
Si kam mire maredheniet me xhelozine.
Ncuq xheloze Edhe Pse kurre se kam kuptu Pse te tjeret jan xheloz/e per mu ??
Snuk me intereson ne fakt se skam me ndryshu nga kjo qe jamahhh se dij ... shko pyti kush bohet xheloz per ty ....![]()
Mraft pika din edhe ti kshu ?Ti je andrra ma e madhe njet per mu ?
je deshira vetem qe du me mu plotsu ?
Po do dali nji malok romantik er ??Mraft pika din edhe ti kshu ?
Po kujt i plasi ca mendojn kta, un argetohem kur kta bejn thashetheme ???Oj @Claa a te shkruj dicka te bkr per ty ??
Po qe dmth gjo skemi bashk se kujtojn njerzit mos un dhe ti ose ne te dy ???
Jemi ne po nuk e shfaqim ?Po do dali nji malok romantik er ??