Ika .? ?eee mirrr ... ik tani , mos me mbaj me muhabet se kujtojn gocat se po flirtoj me ty, e kam hall se ngel pa gjo![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ika .? ?eee mirrr ... ik tani , mos me mbaj me muhabet se kujtojn gocat se po flirtoj me ty, e kam hall se ngel pa gjo![]()
ik .. po mos ik me vrap se do rrezoheshIka .? ?![]()
A mvotove mojIka .? ?![]()
ah placc tiii pa pa pra eccc se ke puneee me ke la veshin tjeter ?????me votoni mua ... ju premtoj nje jete virtuale dyfsih me te bukur, me te hareshme , me te lumtur .... do ju shikoj filxhonin e kafes 2 her ne muaj ... dhe do shperndaj zemra neper komentet e juaja( un po qe di te merrem me kto gjera jo juve )
![]()
Ncncn shif si bo shifff , a do qe te laj komplet trrupin hoooooo????ah placc tiii pa pa pra eccc se ke puneee me ke la veshin tjeter ?????
ska uje jooo per krejt trupin??????Ncncn shif si bo shifff , a do qe te laj komplet trrupin hoooooo????
Mos u merr meska uje jooo per krejt trupin??????
ah qorrr pra xhvesh jam????????Mos u merr me
At pun , menoj un per tgjitha ... zhvishu ??
hahahahaha upsss prit ... me qekan mbush syzet me avull ma bej hallallah qorrr pra xhvesh jam????????
Normale forever togedher Edhe sikur forumi te na ndaj zemrat tona jan bashke ??Forever together ???
Ta paca borxh ??
Kujt do ja japesh te verteten ama ??A tvotoj veten?
Voten doje te thoje?Kujt do ja japesh te verteten ama ??