• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A ju ka ndodhur të qani e të përjetoni më shumë lehtësim?

Ajogoca1

Kontributor
LV
0

-Të qarët mund të jetë shërues.

-Lotët mund të çlirojnë stresin.

-Të qarët çlirojnë oksitocinë,një hormon që mund të lehtësojë dhimbjen dhe sjell qetësi.

-Të qarët mund t'ju ndihmojë për të procesuar emocionet.

-Mund të ndiheni lehtësim.

-Lejojini vetes të qani kur ndjeheni të mërzitur ose të frikësuar.

-Lejojini vetes të qani kur ndjeheni të lodhur ose të stresuar.

-Lejojini vetes të qani kurdoherë që ju e ndjeni të nevojshme.

-Nuk ka nevojë të kërkoni falje kur qani sepse është një formë natyrale se si ju shpreheni.

Edlira Dyrmishaj/psikologe

Kam.qarë dhe më kanë quajtur të dobët.

Një herë që mu desh të mbaja veten e të mos qaj u bëra shumë keq.
Kështu që mundohem mos t'i mbaj lotët,e kam si terapi për shpirtin.Dhe realisht më qetëson goxha.

Ps.unë dhe kur qesh më dalin lotë ?

Aspak nuk është dobësi.
As mos e vrit mendjen çmendojnë të tjerët për ty. Kur ti je ok për vete ???
Problemi ështe se jam sh e ndjeshme e qaj shpejt
Prekem për çdo gjë e thonë që fajtorët qajnë?

Lotet e nje femije, nje femre dhe nje plaku mos i beso ??

Pertej shakave meshkujt ne kulturen tone "skane te drejte te qajne".
Ne njefare menyre ne me pare duhet te fitojme kete te drejte para se te qajme.
Ndersa femrat e kane kete te drejte dhe e perdorin si me buton...?

Jo kur bie te qaj me bejne akoma me keq nuk lehtësohem por me mbyllet shpirti akoma me shume ....nuk qetesohem km nje brente akoma me te madhe .....fatkeqesisht qarja nuk eshte per mua

Back
Lartë