• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Thuaj nje fjali zemre? per dike sot...dikur dikush...

Gjithmone njerezit e mire vuajne!
Sepse i mendojne tjeret si vetja...
Ndonjehere mesojme se vendimi i marre ka qene i duhuri, per arsyet qe i meson me pas...
Por sa e frikshme, sa e dhimbshme, sa therrmuese mund te jete nje vendim i marre gabim!
Njeriu e ka detyre te mbroje dinjitetin e vet, jeten e vet, nga njerez qe nuk dine cdo te thote!
E falenderojme Zotin per sa na mbron dhe na ben drite ne rrugen e menyren e duhur?

Uroj shumë të jeni mirë!
Ju uroj shëndetin dhe lumturin për të gjithë ju! Kjo është për të gjithë ju..
Duke qen se ky mesazh për mua tashmë është bërë rituali i gjdo fundviti, mendova ta sjell dhe këtu..
Ju uroj sonte dhe gjdo natê të mirë, mbani ngrohtêsi në zemrat tuaja mbani pran njerzit që ju sjellin lumturi sepse, nuk ka asgjë më të fuqishme sesa krahu i dashurisë që mund të vihet përreth atyre që po ndeshen me vështirësi. Ne duhet t’i shohim ata nëpërmjet syve të zemrës..??..Qofshi mirë..Jam shum mirë larg kêsaj dhe pse kam njohur persona të mrekullushem siq jeni ju të gjithê?

Attachments

• 20201202_001651.png
    20201202_001651.png
    540.6 KB · Shikuar: 2
Do doja te mundja ta ktheja kohen mbrapa dhe ne momentin qe ti kishe nevoje per mbeshtetje,,te isha pran teje. Me fal qe nuk e kuptova.?

Dikur..ste njihja...sot ...te njoh...ne te ardhmen ..do mbetesh dikush...po kush ala se di kete?

Back
Lartë