Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Not today for jokes. I’m so upset ??I’m not good tonightDo mkushte pushu zemra nese @Babydoll do mkishte propozu ??
Po m më duhen letrat ?@Batman ke donje mende ?
Si sdoli asnjeri te thot ekzo te dua seriozisht sti du letrat ?Po m më duhen letrat ?
Unë jam i sinqertë ??Si sdoli asnjeri te thot ekzo te dua seriozisht sti du letrat ?
Per propozimin tim ishe gati ti ??Un kam mar ket propozim dhe kam kerku kohe me vendos,e koha po iken gati ?![]()
Ala jem propozom ho?Per propozimin tim ishe gati ti ??
E di qe sme refuzon dot se jemi te ngjashme. Kush Eshte si ne me ktu ?Ala jem propozom ho?
Eshte dhe @EkzoTiiKee ma zi o ahhahaE di qe sme refuzon dot se jemi te ngjashme. Kush Eshte si ne me ktu ?
asnje ?
Hajde bashkejetojm te tria pra . Se un vazhdoj te jem kunder marteses lol ?Eshte dhe @EkzoTiiKee ma zi o ahhaha
Mos trego që i ke si puna ime ?Si sdoli asnjeri te thot ekzo te dua seriozisht sti du letrat ?
Tre engjujt e carlit ne hahagaHajde bashkejetojm te tria pra . Se un vazhdoj te jem kunder marteses lol ?
Sorry princess ?Not today for jokes. I’m so upset ??I’m not good tonight
Uhh cmu be lekura pupurica ?Hajde tani te them dicka te embêl ? View attachment 105043
Terhiqe se ste mer kush serio mo ke lajt lesh ??@Jana po e terheqi kerkesen e marteses ka mundesi?
Sapo u Apeovua kerkesa imeTerhiqe se ste mer kush serio mo ke lajt lesh ??
Ma mir ne koh,se tkish len me tesha dhender kish ik ??Sapo u Apeovua kerkesa ime