Mua nkuti te ri fringo ????Çfarë dhurate p.sh?
Shaka po nuk tregohet dhurata kur duhet me ia bo dikujt ene ka qef qe gjithmon ti suprizoj njerezit ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mua nkuti te ri fringo ????Çfarë dhurate p.sh?
Yjet zbriti ne toke?? meqe je kaq bujar.??Te bej dhurat un ty cke vetem thuaj ca do
Mirë e keMua nkuti te ri fringo ????
Shaka po nuk tregohet dhurata kur duhet me ia bo dikujt ene ka qef qe gjithmon ti suprizoj njerezit ?
Per ti zbrit dot jo po nje yll eshte ne tok edhe ajo je ti ??Yjet zbriti ne toke?? meqe je kaq bujar.??
Ka qen gjithmon edhe gjithmon i kam bo kto supriza po qe gjithmon perpara te bej ndonje te papritur sikur te gjithve ???Mirë e ke
??? mu rrite mendja tani.??? faleminderit ty.?Per ti zbrit dot jo po nje yll eshte ne tok edhe ajo je ti ??
Tlt ???? mu rrite mendja tani.??? faleminderit ty.?
DirektDo arratisemi pastaj ??
E vlersoj po ska nevoj hmmmm@Caramele nje buqet me lule
Really?!Direkt
Ja te te shkruaj ne prv te te tregoj dickaMirë e ke
E di e dashur qe nuk ke nevoj.E vlersoj po ska nevoj hmmmm
Dhe une te futem ne mes 50% ti 50% Une
Surprajs praTë tipit?
Ku kam me ik oj Nuse une hajt ? Jemi ne katin e 28´t nuk kam nga te ik ??Really?!
E ke nusen ciloze ikim noj jave tjeter ?Direkt
Kta jan si Shpirt .?Dhe une te futem ne mes 50% ti 50% Une
Po mua do ma paguash nje udhetim shefo?Dhe une te futem ne mes 50% ti 50% Une
Nuk besoj qe duhet apo eshte njeri qe behet gjeloz per mua ska arsyje apo shkas hmmm.E di e dashur qe nuk ke nevoj.
une e ndieva dhe e thash. Si shok pa bere xheloz njeri ??
Mire kucumele ????.Nuk besoj qe duhet apo eshte njeri qe behet gjeloz per mua ska arsyje apo shkas hmmm.