Jo mi se është çuni i mirë ky? një javë është?Sille cik rrotull mi ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jo mi se është çuni i mirë ky? një javë është?Sille cik rrotull mi ???
Yt andej, une duke ber lufte ti me hyre ne pazare hahahaSille cik rrotull mi ???
Je lodhur shume.?? ska gje lodhu cik me teper un te jem si ajo ste flas me me goj pa ardhur tufa me lule te dera ??Yt andej, une duke ber lufte ti me hyre ne pazare hahaha
Të tipit?@Rrelse -s do i bej nje surprajs
Bravos se tani me ndihmove hahahahaJe lodhur shume.?? ska gje lodhu cik me teper un te jem si ajo ste flas me me goj pa ardhur tufa me lule te dera ??
Lexove ti @Babydoll ???
Realisht ke të drejtë .Je lodhur shume.?? ska gje lodhu cik me teper un te jem si ajo ste flas me me goj pa ardhur tufa me lule te dera ??
Lexove ti @Babydoll ???
Do arratisemi pastaj ??@Peperina 1 bsx
Je e sigurt qe e perballon dot cmimin e makines qe dua une?
??? mos lesho pe fare.. 1 jave e ke,?? Merja shpirtin.???Realisht ke të drejtë .![]()
Sa një rrugë Anglie më shum s’mundem?Je e sigurt qe e perballon dot cmimin e makines qe dua une?
Lere fare se dua nuk me kryn puneSa një rrugë Anglie më shum s’mundem?
Të bëjë çtë dojë aman? ja shif ça gabime bën??? mos lesho pe fare.. 1 jave e ke,?? Merja shpirtin.???
Çfarë dhurate p.sh?@Babydoll ksajt do i boja dhurat ?
Te bej dhurat un ty cke vetem thuaj ca doOre mua pse nuk me ben dhurat asnje ??? vetem marin nga une asnje nuk jep.??
Me shumë deshirë, t'a kthej edhe ty dhuratën ?