• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

"Ska vdek njeri nga puna"

Apache

I never lose. Either I win or I learn.
Nt2 V.I.P
LV
0

E degjojme te thuhet shpesh nga ata (perfshire dhe mua) qe se kane luksin te rrine pa pune.
Legjenda thote se ai qe shpiku punen vete spunoi asnje dite ?
Pertej shakase.... Kush eshte puna e pare per te cilen jeni paguar dhe ne cfare moshe?
Puna ne moshe te vogel,sjell me shume dobi apo probleme dhe si do vepronit me femijet tuaj?

Ps. Nese eshte nje teme e tille,mund ta bashkoni,fshini....beni si ta shifni dmth ?

Në fillim fare kam punuar në qëndistari...dmth aty ku mësova më mbajtën në punë.Qëndisje me makinë.
22 vjec kam qenë.Punë e lodhshme për sytë e trupin dhe që nuk vlerësohej fare...
Fasoneri?

Në fillim fare kam punuar në qëndistari...dmth aty ku mësova më mbajtën në punë.Qëndisje me makinë.
22 vjec kam qenë.Punë e lodhshme për sytë e trupin dhe që nuk vlerësohej fare...
"Rrobaqepesite" si quheshin atehere,dhe "Ndermarrje fasone" qe quhen tani,jane nje skllaveri ne kohet moderne.

Po pse po prgj vetem per pjesen e pare te temes apo e keni me te shpejte tgjithe ?

Sa për pjesën e dytë,mendoj se puna të bën më të përgjegjshëm.Të mëson edhe si t'a kursesh lekun sepse e sheh sa vështirë nxirret.Kështu që mendoj se mirë do jetë që dhe fëmijët e mi kur të arrijnë moshën të punojnë e të kenë të ardhurat e tyre...nuk ka asgjë të keqe, përkundrazi...

Po pse po prgj vetem per pjesen e pare te temes apo e keni me te shpejte tgjithe ?
Ok ke te drejt ja pergj per pjesen e dyte.
ka lozur nje rol themelor puna ime e pare.
universitetin e kam mbaruar per tjeter gje dhe punoj nje profesion qe nuk ka lidhje me cka kam perfunduar “si shumica ne shqiperi”. Puna qe beja ka ndimur qe bej kete pune qe bej sot. Per mua cdo i ri kur eshte ne shkoll duhet te punoj kamarjer pasi eshte puna qe te ndimon ne max per te rritur afetsit komunikative. Do isha shume pro qe edhe femijet e mij te punonin dhe tja dinin vleren punes.

Jo skam punu ne shkoll kam qen mbarova shkollen dhe jam ne pun tani ???
Pytja ishte tjeter gjithsesi ok...mund dhe te thuash qe sdo ta tregosh profesionin dhe moshen ?

Ishte shume e qarte ?

Back
Lartë