Mos ja jep mosss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mos ja jep mosss
Kishte nje traktor qe ja ka lene plaku e mos ka dash ta shtysh icik nga mbrapa me ja ndez. ?
*** ,sa jan shtu mer vlla.?Mos ja jep mosss
Prindi 1 ??*** ,sa jan shtu mer vlla.?
Hahah s'marr vesh nga mekanika une vlla?Jam kurioz kujt ja ka "fut" ktu(i ka marre nr)?Kishte nje traktor qe ja ka lene plaku e mos ka dash ta shtysh icik nga mbrapa me ja ndez. ?
Jepi nr tim 0900 404 95 95 ???Hahah s'marr vesh nga mekanika une vlla?Jam kurioz kujt ja ka "fut" ktu(i ka marre nr)?
Jepja vete se mua me beri bllokJepi nr tim 0900 404 95 95 ???
Te iku fati ??Jepja vete se mua me beri bllok
?
Jo mer shok, ska ngel fati ne internet??Te iku fati ??
o ty tkam Kreshnike.............Më ka lënë mbiemrin dhe dinjitetin.
kush osht plaku
ahhh kta qe thojn moralin karakterin dinjetetin mos ja futni kot morali so tok as pasuriBabai...nga anet tona kur behesh burre dhe babai kalon njefare moshe i themi plaku.
Mos mthuj qe tka lon budin tyahhh kta qe thojn moralin karakterin dinjetetin mos ja futni kot morali so tok as pasuri
sem ka lan gja i mba per veti tanat ??Mos mthuj qe tka lon budin ty
Ti je budi ma e mir pi kejtave pasha albin kurtinsem ka lan gja i mba per veti tanat ??
u rritsh u bafsh plak me mjekerrTi je budi ma e mir pi kejtave pasha albin kurtin
Vdeksh siper meje dhe plak do me mbou rritsh u bafsh plak me mjekerr