• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Nomofobia.

Fatkeqsisht te gjithe jemi prekur nga nomofobia. Sa rehat ishim dikur qe skishte tel ose internet me sakte,njerzit lexonin me shume libra,ose muziken qe e degjonim me kasetat qe u prishej shiriti?

O llaçi bojs ...??
Apo se mban mend?!

O llaçi bojs ...??
Apo se mban mend?!
Hahhahahhah e te duash nuk e harron dot,,kushedi sa here e kthenim kaseten??por dhe kur ngecte majtofoni e kthenim me bishtin e luges ??sa te bukura ato vite ??

Hahhahahhah e te duash nuk e harron dot,,kushedi sa here e kthenim kaseten??por dhe kur ngecte majtofoni e kthenim me bishtin e luges ??sa te bukura ato vite ??

Ato shirita e dine ckane hequr....ngecnin, regjistro, cregjistro, shfillo, keput, ngjit shqit ?
Ne fund smerrej me vesh ca ishte regjistruar.

Nuk e ndjej veten të prekur. Celulari është bërë mjet i pashmangshëm për kryerje të detyrave të përditshme( çdo gjë është digjitalizuar) dhe mirë që e kemi. Ndërsa kur jam në timon dhe pas orës 22:00 kam të gjitha notifikimet off.

Ato shirita e dine ckane hequr....ngecnin, regjistro, cregjistro, shfillo, keput, ngjit shqit ?
Ne fund smerrej me vesh ca ishte regjistruar.
Benim eksperimente,?? vite te bukura qe iken shume shpejte.

Fatkeqsisht te gjithe jemi prekur nga nomofobia. Sa rehat ishim dikur qe skishte tel ose internet me sakte,njerzit lexonin me shume libra,ose muziken qe e degjonim me kasetat qe u prishej shiriti?
Ishte një periudhë që na u bë fiksim snake tek Nokia 3310...Mos më thuaj që dhe ti nuk u fiksove?

Back
Lartë