Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dhe akoma duhemi!!Po re, ashtu u dashurova me @Fiore ne 2018. Dy dite biseda intesive ne inbox e i tham njeri tjetrit te dua. ?
Flas per nje njohje te sinqerte. Jo ti them une asaj qe jam Brad Pitt, dhe ajo te thote kurse une Angelina Jolie.Une e kam te veshtire ta besoj dashurine virtuale @Clark
Pasi ne virtualitet ne, njerezit shfaqemi si duam jo si jemi ne shumten e rasteve!
Po nk quhet dashuriiii virtuale ajoFlas per nje njohje te sinqerte. Jo ti them une asaj qe jam Brad Pitt, dhe ajo te thote kurse une Angelina Jolie.
Mendimi im, besoj se dashurohesh me dike dhe virtualishte, e theksoj, pas takimeve qe ben live.
Njohja ka ardhur nga virtualja, ky eshte thelbi.Po nk quhet dashuriiii virtuale ajo
Varet une presonalisht kam rene ne dashuri me ty ???Une mendoj qe terheqje mund te kete po dashuria ka nje tjeter kuptim...
Ju si mendoni?
Ke ngatarru person ndoshta prej ngjyres. Je dashuru me ate tkuqen tjeter ti. ?Varet une presonalisht kam rene ne dashuri me ty ???
Hahah hahahKe ngatarru person ndoshta prej ngjyres. Je dashuru me ate tkuqen tjeter ti. ?
Ajo e ka mo cme do mua ???Ke ngatarru person ndoshta prej ngjyres. Je dashuru me ate tkuqen tjeter ti. ?
Mos trego mo!!!?Varet une presonalisht kam rene ne dashuri me ty ???
Temen!?Sa meshkuj u lenduan pas ardhjes se Zeusit ketu.
?
E ka e ka.Ajo e ka mo cme do mua ???
Sna do njeriE ka e ka.
Jo do e mbajme te feshete mo une ti e gjithe forumi do e dije ?????????Mos trego mo!!!?