• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

5 tipe flirtesh, ti çfarë tipi je?

5 tipe flirtesh, ti çfarë tipi je?

• flirt fizik

Votimi: 4 20.0%
  • flirt tradicional

Votimi: 0 0.0%
  • flirt i edukuar

Votimi: 4 20.0%
  • flirt i sinqert

Votimi: 3 15.0%
  • flirt Argetues

Votimi: 11 55.0%

• Gjithsej votues
    20
I edukuar

Ne realitet jam "pak" ndryshe nga personazhi gjysem-i-cmendur qe tregoj ketu ne forum. Kryesisht per arsye se perndryshe do kisha perfunduar ne burg per cdo flirtim ? ?

Zakonisht sjelljes normale i shtoj pak me shume imagjinat dhe humor qe ngjallin emocione... dhe me besim te cilesite qe kam. Formula perfekte per flirt nuk ekziston... madje sukseset me te mira i kam pasur kur i vetmi qellim ka qene te shijoj momentim pa u perqendruar shume te femra.

Back
Lartë