Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mos u trembni ,është thjesht një film. Jam unë ,si gjithmonë. Nuk pata sukses me letërsinë ,dhe tashti i jam futur kinematografisë.Qyqa do flej me drit ndez tash e mas ??
Mirë do ishte ,po erosi do dy persona. Unë jetoj vetëm ,dhe kam vetëm një telefon për të xhiruar. Më është dashur të vras mendjen gjatë për çdo skenë. Sikur ta dinit me çfarë mjetesh primitive i kam realizuar efektet speciale,do qeshnit...Hmmmm 1 krijim mjaft terheqes seksi enigmatik dramatik tragjik komik mungonte vetem pak erotik mire mire jo keq ?
Po,unë e kafshova. Por mos i thuaj njeriut....Interesante mjaft. Te pjesa e fetës së bukës nuk ma lejon llogjika që ishte njeri (nga mënyra e ngrënies) ?
Artist i vetmuar. Vetmia e bën artin. Provoni të rrini vetëm një vit ,dhe do të shihni se do të bëheni dhe ju artist....për nder,do merrni telefononin dhe do bëni filma.Shpirt artisti ke.
Artist i vetmuar. Vetmia e bën artin. Provoni të rrini vetëm një vit ,dhe do të shihni se do të bëheni dhe ju artist....për nder,do merrni telefononin dhe do bëni filma.
Ok mër jahu...vec,të gjithë po bëjnë skeçe sot. Bëj diçka tjetër ,diçka që të tjerët nuk e kanë menduar. Ke qenë natën tek tregu i madh i Tiranës? Tunele bosh,mbeturina nëpër këmbë ...errësirë totale. Aty mund të lozej një film horror. Shko njëherë natën ,dhe hyr aty. Do tmerrohesh.I kam bere disa skeçe ne fakt.
Te besoj vlla ? jeta eshte kur.... shiko gjej naj pune mos rri kot se dembelizohesh demoralizohesh me mire pak se hiq fare ne fukarenjve sna do njeri?Mirë do ishte ,po erosi do dy persona. Unë jetoj vetëm ,dhe kam vetëm një telefon për të xhiruar. Më është dashur të vras mendjen gjatë për çdo skenë. Sikur ta dinit me çfarë mjetesh primitive i kam realizuar efektet speciale,do qeshnit...
Tamam ashtu...Te besoj vlla ? jeta eshte kur.... shiko gjej naj pune mos rri kot se dembelizohesh demoralizohesh me mire pak se hiq fare ne fukarenjve sna do njeri?
Po jetove ne tirane pune ka plot ? je gjithe ai djal puno fuqishem sa te sistemohesh mire eshte edhe me fat ore po po su perpoqe gje vet svjen respekte!Tamam ashtu...
Ok mër jahu...vec,të gjithë po bëjnë skeçe sot. Bëj diçka tjetër ,diçka që të tjerët nuk e kanë menduar. Ke qenë natën tek tregu i madh i Tiranës? Tunele bosh,mbeturina nëpër këmbë ...errësirë totale. Aty mund të lozej një film horror. Shko njëherë natën ,dhe hyr aty. Do tmerrohesh.
Ok...ti e di.Nuk i pelqej filmat e frikshem.
Zhaneri qe pelqej jane filmat me pulle te kuçe.
Nuk është ai lloj horrori. Ky është horrori i suspansit,I ankthit ,I të panjohurës e cila nuk dihet kur shfaqet dhe kur godet. Unë u frymëzova nga filmi "Paranormal Activity" Horrori i gjakut dhe i masakrave është i mërzitshëm. Shiheni dhe njëherë atë skenën e banjës ,kur unë dal jashtë ,dhe fantazma lëviz karrocën. Ajo skenë ka shumë kuptim,sepse unë isha aty në banjë më fantazmën ,dhe nuk e shihja,ajo më shihte. Nuk e vrisja dot,ajo mund të më vriste. Ishte kaq afër meje....kur ika,më ndoqi pas.Une po prisja filmin Horror "sharra 6".?? Ti mund te luash shkelqyeshem rolin e "Pantomimes", por per horror s'ja thua fare!?