• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Rekomandime për filma,seriale dhe emisione.

Nqs ju ka mar malli per Smallville, me Clark Kent ketu keni te gjithe sezonet, cilesia HD, titrat i zgjini vete se çfar gjuhe i doni, dhe me e rëndësishme qe e keni falas. Une jam te sezoni par episodi 11. Jua rekomandoj kte serial...

@Zana kape pak kete faqe per filma. Une paguaj per Netflix, per Amazon prime, per sky, pooor kjo eshte faqe me e mire se te gjitha ato qe ne paguajm leke.

@Zana dua opinionin tend pasi ta zhbirilosh

Vikings
Peaky Blinders
❤️
Ja ku e ke

@Zana kape pak kete faqe per filma. Une paguaj per Netflix, per Amazon prime, per sky, pooor kjo eshte faqe me e mire se te gjitha ato qe ne paguajm leke.

@Zana dua opinionin tend pasi ta zhbirilosh

Ja kur te arrij ne shtepi do ta provoj... thank u .

Ke edhe goojara.ch per filma eshte sh i mire , free dhe ke filma sa te duash , pa shkeputje pa asgje .

Netflix behet boring shume shpejt se I mbaron per dy jave ato te miret dhe aq .

Ja kur te arrij ne shtepi do ta provoj... thank u .

Ke edhe goojara.ch per filma eshte sh i mire , free dhe ke filma sa te duash , pa shkeputje pa asgje .

Netflix behet boring shume shpejt se I mbaron per dy jave ato te miret dhe aq .
Ajo qe ben differencen te kjo faqe eshte

1- Cilesia HD
2- Titrat i zgjedh vete, anglishte, italishte, french, dojch etj..
3- Ke filma pa fund, qe faqet e tjera nuk i kane.

Ndjes spaskemi gusto njesoj ? sju ndihmoj dot me filma e emisione

Ajo qe ben differencen te kjo faqe eshte

1- Cilesia HD
2- Titrat i zgjedh vete, anglishte, italishte, french, dojch etj..
3- Ke filma pa fund, qe faqet e tjera nuk i kane.

Kontrolloje pak te lutem .. a e ka filmin “ Wrath of Man” se nuk e kam ndezur Tv-ne akoma ?

Kte te fundit te 2021 do?!

Kte te fundit te 2021 do?!

Holy shit are u kidding me ... wow wow wow wow ... yes yes yes yesss tani do ta ndez omg omg omg thank uuuu .?

Ndiqe edhe ti se eshte shume nice :)

Holy shit are u kidding me ... wow wow wow wow ... yes yes yes yesss tani do ta ndez omg omg omg thank uuuu .?

Ndiqe edhe ti se eshte shume nice :)
Akoma se kan kalu ne HD sepse sa paska dal ne treg. Besoj per pak dite e kalojne ne cilesi HD dhe do e shof.

Akoma se kan kalu ne HD sepse sa paska dal ne treg. Besoj per pak dite e kalojne ne cilesi HD dhe do e shof.

Po ne normal one a eshte ? Did u hear the news na hapen kinemate pas dates 17-te .. I can’t wait .?

Back
Lartë